AnneKee Molenaar bespringt Matthijs de Ligt op spannende vakantiefoto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

AnneKee Molenaar kan zich niet langer inhouden. Ze moet en zal vriendje Matthijs de Ligt bespringen op deze spannende vakantiefoto.

De bloedmooie AnneKee Molenaar is samen met vriend Matthijs de Ligt op vakantie. En daar geniet het stel van de mooiste momenten samen. Zo kunnen ze samen genieten van de ondergaande zon, of van een heerlijk etentje aan het strand. Maar waar AnneKee nog het meeste van geniet? Het bespringen van haar lieve vriend in de openlucht. Dat gebeurt namelijk op deze spannende vakantiefoto die ze op Instagram heeft gezet. En daarin gebeurt een hoop. Het mag duidelijk zijn, het jonge koppel is vrij en viert dat maximaal. Dat valt wel te zien op de foto van de prachtige AnneKee en haar vriend.

Lees ook: Foto: Annekee Molenaar heeft dringend hulp nodig op hotelkamer

AnneKee veilig in de armen van Matthijs de Ligt

Matthijs de Ligt ligt lekker languit op de strandbank, terwijl zijn vriendin warmpjes bij hem kruipt. Het lijkt wel de scene uit een of andere romantische film. AnneKee voelt zich in de armen van haar lieve vriendje dan ook extreem veilig en vertrouwd. Dat zie je ook wel aan de lieve manier waarop het stel elkaar aankijkt. De vakantie is er dus eentje om nooit meer te vergeten, vol mooie en ontroerende en romantische momenten. Dat is aan de ene kant natuurlijk heel mooi, in het bijzonder voor AnneKee, maar aan de andere kant natuurlijk minder mooi voor al haar mannelijke volgers, die hoopte nog ooit een kans te maken. Die zullen genoegen moeten nemen met AnneKee van een afstandje bewonderen.

AnneKee verblijft op een tropisch paradijs

Het stukje strand waar AnneKee haar rust zoekt lijkt een waar paradijs. Waar in de wereld vindt je nog dit soort mooie stranden? Wel heeft ze alvast een beetje nagedacht over Koningsdag, want het zand heeft door het zonlicht een oranje gloed gekregen. Zo heeft AnneKee toch nog iets oranjes dit jaar. Op haar strandje komt AnneKee helemaal tot rust. En dat is mooi, want eenmaal thuis begint het hectische en drukke modellen bestaan weer. En dan heeft AnneKee geen tijd meer voor even rustig op het strand zitten. Daarom besluit ze om nu het er even goed van te nemen zodat ze weer flink op kan laden.

AnneKee plaatst foto van grote zonsondergang

Je zou verwachten dat AnneKee het type is dat op haar vakantie veel plannen maakt, maar niks is minder waar. Ze zit samen met haar vriend de hele dag heerlijk in het zonnetje. AnneKee gaat dan ook pas weg op het moment dat de zon in de zee begint te zakken. Dan is het tijd voor AnneKee om haar spulletjes te pakken, iets warmers aan te trekken en een leuk restaurantje op te zoeken. Maar natuurlijk niet voordat ze al haar volgers heeft kunnen trakteren op een foto van haar prachtige uitzicht. Want het warme zonnetje is het ding waar het prachtige model het meest van geniet op vakantie. Daar wordt AnneKee pas echt vrolijk van.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Heleen van Royen maakt volgers wild met eerlijke foto

Heleen van Royen zou eigenlijk standaard 'Heerlijke Heleen' moeten heten, want met elke foto maakt ze haar fans nóg verliefder!

Video: Antoinette de Jong kan niet van collega in strak broekje afblijven

De prachtige Antoinette de Jong heeft het maar druk met haar schaatscarrière, maar in deze video blijkt ze toch soms nog best afgeleid te zijn op de baan.

Doutzen Kroes is bijna onherkenbaar op nieuwe foto

Doutzen Kroes deelt na enige tijd weer een foto van zichzelf. Al moesten de meeste volgers van de blondine wel even twee keer kijken of het wel écht Doutzen was..