Deze foto bewijst dat Annekee Molenaar de allermooiste voetbalvrouw is

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Annekee Molenaar is absoluut zonder twijfel de mooiste voetbalvrouw. Maar als je daar nog niet van overtuigd was, doen deze foto’s dan wel. 

De lach van Annekee Molenaar kan zelfs het meest harde ijs doen smelten. En dat is best handig tijdens de koude winter die we tegemoet gaan. Als vriendin van voetballer Matthijs de Ligt heeft ze een bepaalde status over zich heen. De meeste voetbalvrouwen zijn toch al gauw wat pretentieuzer en meer van de luxe, maar Annekee moet daar absoluut niets van hebben. Die is redelijk gewoon gebleven door de jaren heen. Natuurlijk heeft ze zo haar pleziertjes, maar de voetbalvrouw is hartstikke spontaan en vrolijk en dat zie je aan alle foto’s die deze leuke meid online zet.

Lees ook: Annekee Molenaar is een zonnestraaltje
Annekee is het mooiste sneeuwpopje

Tijdens deze donkere dagen is Annekee een van de lichtpuntjes die jou de winter door gaat helpen. De voetbalvrouw is namelijk een ontzettend mooie en knappe verschijning. Tijdens de kerst periode zou je haar bijna verwarren met een engel, maar het is toch echt de wonderschone Annekee. Ze is dan ook tussen het winterse landschap een van de mooiere vrouwen die je tegen gaat komen. Je kan ook niet bepaald om Annekee heen. Ze heeft een grote volging op social media en duikt overal te pas en te onpas op. Nu is dat gelukkig ook niet zo erg, want een beetje extra Annekee in je leven dat kan iedereen wel waarderen.

Annekee is het mooiste prinsesje deze winter

Gelukkig ziet Annekee er niet alleen maar mooi uit in een winterse jas, ze kan zichzelf ook prachtig presenteren in een leuke jurk. Deze winter is Annekee namelijk het mooiste voetbal prinsesje wat je tegen gaat komen. In haar mooie jurk zie je Annekee pas voor het eerst in haar volle glorie. Zoals je ziet kan de vrolijke blondine heel erg goed met camera’s omgaan. Zelfs in het bijzijn van andere prachtige blondines steekt Annekee qua schoonheid er met kop en schouders bovenuit. Ze is zonder twijfel de mooiste vrouw onder de voetbalvrouwen en ze heeft er dan ook weinig moeite mee om die schoonheid te laten zien. Gelukkig maar, want van een beetje Annekee in je leven wordt iedereen vrolijk.

Is het tijd voor Annekee om op televisie te verschijnen, bijvoorbeeld in Expeditie Robinson?

Nu ze meer populariteit krijgt online, is het misschien wel de moeite waard om Annekee wat meer te laten verschijnen in televisieprogramma’s. Bijvoorbeeld in een spannend spel als Expeditie RobinsonNu het nieuwe seizoen ten einde loopt, wordt het voor de makers van dat programma toch tijd om naar de toekomst te kijken en zich te focussen op nieuwe kandidaten. Annekee zou een goede toevoeging zijn aan zo’n programma. Met haar volgers aantal kan ze de populariteit van Expeditie Robinson nog hoger krijgen en het geeft haar ook weer een goed excuus om allerlei leuke foto’s vanaf het eiland te posten. Eigenlijk is het voor iedereen dus voordelig als Annekee op televisie komt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Jutta Leerdam huilt uit bij Jake Paul tijdens bloedheet tripje

Jutta Leerdam heeft het maar zwaar. De blondine is na het verlies in Calgary gelijk naar Puerto Rico gevlogen. 

Foto: Chantal Janzen krijgt extreem brutale vraag van volger na ijskoud bad

Chantal Janzen reageert op een nogal vreemde vraag van een van haar volgers en dat werd zeer bijzonder. Lezen we dit wel goed?

Foto: Omstreden model Rikkie Kollé blijft jaar langer Miss Universe Nederland

Rikkie Kollé mag haar titel Miss Universe Nederland één jaartje langer vasthouden...