NEE: Anna Nooshin maakt drastisch besluit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De 34-jarige onderneemster Anna Nooshin presenteert, heeft haar eigen make-uplijn en is de bedenker van NSMBL (blog). Dagelijks deelde Anna haar leven via YouTube, maar inmiddels is ze daarmee gestopt.

Niet interessant genoeg

“Inmiddels vlog ik niet meer, omdat ik mijn leven daar niet elke dag waardig genoeg voor vind”, aldus Anna Nooshin over haar vlog carrière. Anna heeft al eerder aangegeven niet echt een deler te zijn, desondanks was daar een YouTubekanaal waarop we Anna dagelijks konden bewonderen. Tegenwoordig focust Nooshin zich op haar eigen make-uplijn. Dat betekent echter niet dat ze gestopt is met YouTube, want in de toekomst hoopt ze weer meer video’s te maken.

Lees ook Hoe is het nu met Anna Nooshin?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin)

Anna Nooshin kreeg haatreacties

Anna Nooshin merkte dat ze onzeker werd van de haatreacties die ze online ontving. Ze ging twijfelen of ze inderdaad “stom of lelijk” is. “Ik moest mezelf ervan overtuigen: zij kennen me niet.” Op haar YouTubekanaal heeft de presentatrice inmiddels 270.000 abonnees en op Instagram 1 miljoen volgers. Het blijft dan ook niet onopgemerkt wanneer Anna de mist in gaat. Denk maar aan het welbekende filmpje van de Telegraaf. Tijdens het interview krijgt de onderneemster een vraag waar ze zich totaal niet op voorbereid heeft. De beelden die volgen zorgden voor een regen aan negatieve haatreacties.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Hulpeloze Leontine Borsato aan riem meegetrokken

Leontine Borsato is sinds haar breuk met Marco Borsato een vrije vrouw. Niemand die bepaalt waar ze gaat en staat; dat doet ze nu lekker zelf! Toch laat deze knappe dame zich voor één keertje meesleuren. Aan een riem nota bene...

Sensi Lowe verleidt volgers met duizelingwekkende foto van haar troeven

Sensi Lowe laat haar volgers graag meedenken met hoe ze over straat gaat. Om de volgers extra te motiveren, plaatst ze er altijd heerlijke foto's bij!

Foto: Emma Wortelboer omzeilt Instagram-regels met ondeugende foto

Riskante foto's zijn we intussen wel gewend van de mooie Emma Wortelboer, maar met deze foto balanceert ze écht op het randje van de Instagram-voorschriften...