NEE: Anna Nooshin maakt drastisch besluit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De 34-jarige onderneemster Anna Nooshin presenteert, heeft haar eigen make-uplijn en is de bedenker van NSMBL (blog). Dagelijks deelde Anna haar leven via YouTube, maar inmiddels is ze daarmee gestopt.

Niet interessant genoeg

“Inmiddels vlog ik niet meer, omdat ik mijn leven daar niet elke dag waardig genoeg voor vind”, aldus Anna Nooshin over haar vlog carrière. Anna heeft al eerder aangegeven niet echt een deler te zijn, desondanks was daar een YouTubekanaal waarop we Anna dagelijks konden bewonderen. Tegenwoordig focust Nooshin zich op haar eigen make-uplijn. Dat betekent echter niet dat ze gestopt is met YouTube, want in de toekomst hoopt ze weer meer video’s te maken.

Lees ook Hoe is het nu met Anna Nooshin?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin)

Anna Nooshin kreeg haatreacties

Anna Nooshin merkte dat ze onzeker werd van de haatreacties die ze online ontving. Ze ging twijfelen of ze inderdaad “stom of lelijk” is. “Ik moest mezelf ervan overtuigen: zij kennen me niet.” Op haar YouTubekanaal heeft de presentatrice inmiddels 270.000 abonnees en op Instagram 1 miljoen volgers. Het blijft dan ook niet onopgemerkt wanneer Anna de mist in gaat. Denk maar aan het welbekende filmpje van de Telegraaf. Tijdens het interview krijgt de onderneemster een vraag waar ze zich totaal niet op voorbereid heeft. De beelden die volgen zorgden voor een regen aan negatieve haatreacties.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video:GTST-actrice Bertrie Wierenga gaat los op draaiend apparaat

De knappe actrice Bertrie Wierenga, die je misschien wel kent van GTST, gaat flink tekeer op een draaiende machine.

Foto: Irene Schouten laat zich zonder schaatspak zien tijdens zonnige vakantie

De prachtige schaatsster Irene Schouten heeft de schaatsbaan ingeruild voor een zonnige vakantie. En daarvan deelt ze graag de foto's. 

Foto: Schaatsster Femke Kok deelt heerlijke vakantiebeelden in badkleding

De knappe schaatsster Femke Kok is op welverdiende vakantie op een super zonnige plek. Ze verwent volgers met schaars geklede badkleding aan!