Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar looks. Ze heeft  enorme vormen die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Anna Nooshin wordt door veel mannen gezien als een van de, of misschien wel dé mooiste influencer van Nederland. Het maakt niet uit welke outfit ze aan heeft, ze ziet er altijd prachtig uit. Naast dat ze vormen heeft is ze ook enorm leuk. Ze blijft haar volgers dan ook nog steeds verbazen met haar looks. Ook nu heeft ze haar volgers weer goed verwend. Ze heeft een jurkje aan waarin haar achterkant enorm groot lijkt te zijn. Anna heeft natuurlijk een prachtige achterkant. Bekijk een van de foto’s van Anna in haar jurk hieronder, of klik op deze link om alle foto’s en video’s te zien!

Anna Nooshin jurk

Anna Nooshin krijgt veel reacties op Instagram

Influencer Anna Nooshin heeft veel reacties gekregen op haar nieuwe Instagram post. Onder haar foto’s en video’s van de aparte jurk krijgt ze enorm veel complimentjes. Haar volgers vinden de jurk blijkbaar erg mooi, want Anna wordt overgoten met hartjesogen-emojis. Daarnaast laten haar volgers ook weten dat ze haar er erg goed uit vinden zien in de jurk.

Meer zien van Anna Nooshin doe je op haar Instagram

Kan jij nou geen genoegen krijgen van deze influencer? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Anna Nooshin verwent haar volgers dagelijks met de meest prachtige foto’s van zichzelf. Als een van de bekendste influencers van het land weet ze inmiddels wel hoe ze zichzelf het beste moet laten vastleggen. Naast dat ze vooral foto’s plaatst van samenwerkingen en promoties geeft ze je zo nu en dan ook een kijkje in haar privéleven. Wat wel opvallend is, is dat ze nooit beelden plaatst met haar vriend Thijs Boermans. Het lijkt erop dat ze hun relatie liever privé houden. Gelukkig zijn de foto’s die ze van zichzelf plaatst geweldig om naar te kijken. Het is dus zeker de moeite waard om even snel een kijkje te nemen op haar pagina!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Pien Hersman probeert nieuw standje uit met handen op de rug (foto!)

Pien Hersman wilt een keer wat anders proberen. Dus traint ze een nieuw standje met haar handen vast op haar rug.

Jutta Leerdam belandt in bed met Jake Paul en harige vriend (foto’s!)

Jutta Leerdam duikt in bed samen met haar vriend Jake Paul en een harige vriend mag erbij liggen!

Marijn Kuipers pakt flinke stang met twee handen vast midden in de gym (video!)

Marijn Kuipers gaat diep door haar knieen, terwijl ze een flinke stang beet pakt. Ze gaat helemaal los in de sportschool!