Anna Nooshin, Geraldine en Kylie Jenner zijn onze Hot Topics van vandaag

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Een monumentale samenwerking tussen twee van onze meest bezochte forumvrouwen, een vreemde pose van professioneel poseer-koningin Doutzen Kroes en een steeds meer op ’n luchtbed lijkende Kylie Jenner zijn de pittige ingrediënten van de Hot Topics van vandaag!

Anna Nooshin

Modemeisje Anna Nooshin geeft ons een schitterend uitzicht op een willekeurige Europese stad, én op haar kleurrijke broekspijpen. Vlak daarna had de Iraans-Nederlandse Instagramqueen gezellig met niemand minder dan Geraldine Kemper een knus onderonsje.

Beeld: Instagram

Geraldine Kemper

Geraldine Kemper heeft vaker in haar carrière een droomduo met andere vrouwen gevormd, maar bij deze kan je pas écht wegdromen. Hoe hoog zouden de temperaturen in deze kamer opgelopen zijn? Waar zaten ze met hun handen op dat moment? Sorry, we droomden even iets té ver weg…

Doutzen Kroes

Hoe komt een vrouw die haar hele leven al op mooie manieren poseert in deze positie terecht? Doutzen Kroes, de sierlijkheid zelve, besloot haar nieuwe laarsjes op een wel heel aparte manier aan de wereld te tonen.

Kylie Jenner

Kan iemand die opblaaspomp uit het ventieltje van Kylie Jenner weghalen? Het lijkt wel alsof deze dame blijft groeien op bepaalde plekken. Nieuwsgierige toeristen kunnen haar op het strand, maar ook op het Mannenzakenforum spotten.

Laatste nieuws

Heleen van Royen deelt foto van beestachtige bedpartner

Heleen van Royen heeft een beestachtig goede nacht beleefd. Maar die heeft ze natuurlijk niet in haar eentje doorgebracht. 

Foto: Romy Monteiro heeft kleverige verslaving

Romy Monteiro doet er alles aan om in shape te blijven. Toch is er één ding waar de zangeres echt niet af kan blijven. Het is een nogal plakkerige verslaving om te hebben..

Foto: Bridget Maasland draagt bizar lapje bij heerlijke outfit

Bridget Maasland deelt een schrokkende foto met haar volgers. Het lijkt op het eerste oog alsof Bridget een prachtige outfit draagt maar is er toch wel iets héél merkwaardigs aan te zien..

Gerelateerde berichten