Anna Nooshin, Geraldine en Kylie Jenner zijn onze Hot Topics van vandaag

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Een monumentale samenwerking tussen twee van onze meest bezochte forumvrouwen, een vreemde pose van professioneel poseer-koningin Doutzen Kroes en een steeds meer op ’n luchtbed lijkende Kylie Jenner zijn de pittige ingrediënten van de Hot Topics van vandaag!

Anna Nooshin

Modemeisje Anna Nooshin geeft ons een schitterend uitzicht op een willekeurige Europese stad, én op haar kleurrijke broekspijpen. Vlak daarna had de Iraans-Nederlandse Instagramqueen gezellig met niemand minder dan Geraldine Kemper een knus onderonsje.

Beeld: Instagram

Geraldine Kemper

Geraldine Kemper heeft vaker in haar carrière een droomduo met andere vrouwen gevormd, maar bij deze kan je pas écht wegdromen. Hoe hoog zouden de temperaturen in deze kamer opgelopen zijn? Waar zaten ze met hun handen op dat moment? Sorry, we droomden even iets té ver weg…

Doutzen Kroes

Hoe komt een vrouw die haar hele leven al op mooie manieren poseert in deze positie terecht? Doutzen Kroes, de sierlijkheid zelve, besloot haar nieuwe laarsjes op een wel heel aparte manier aan de wereld te tonen.

Kylie Jenner

Kan iemand die opblaaspomp uit het ventieltje van Kylie Jenner weghalen? Het lijkt wel alsof deze dame blijft groeien op bepaalde plekken. Nieuwsgierige toeristen kunnen haar op het strand, maar ook op het Mannenzakenforum spotten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beeldschone scheidsrechter Shona Shukrula (32) fluit binnenkort wedstrijden in betaald voetbal (in dezelfde competitie als haar man!)

Shona Shukrula (32) wordt de eerste vrouwelijke scheidsrechter in het Nederlandse betaalde voetbal. De beeldschone scheids floot al eerder in de Tweede Divisie, maar mag nu aan het betaalde voetbal beginnen. Wie ze op die velden tegen kan komen? Niemand minder dan haar eigen man!

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!