Anna Kournikova voor derde keer MILF geworden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Oud-tennister Anna Kournikova is eind januari voor de derde keer MILF geworden. De voormalig tennisster was al MILF van een tweeling die ze kreeg met de Spaanse zanger Enrique Iglesias.

Anna Kournikova en Enrique Iglesias doen hun uiterste best om hun privéleven zo privaat mogelijk te houden. Voordat de Spaanse zanger de geboorte van zijn derde kind aankondigde op Instagram, wist de buitenwereld niet eens dat zijn vriendin in verwachting was van een nieuwe baby.

Het is nu ook nog onbekend of het om een jongen of een meisje gaat. Door het paarse mutsje van de kleine zou je wel een kleine gok kunnen wagen naar het geslacht…

(Lees verder onder afbeelding)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) op

Rake slagen

Het koppel is sinds 2001 bij elkaar en maakt er sindsdien een sport van om zo weinig mogelijk over hun relatie naar buiten te laten druppelen. Met een voormalig tennistopper als Anna in je relatie is dat niet gek: Kournikova was een graag geziene gast op de Grand Slam-toernooien (grootste mondiale toernooien in het tennis). Dan heb je na de sportcarrière kans het welbekende zwarte gat.

Daar lijkt Anna dus prima mee om te kunnen gaan: een balletje overslaan met de paparazzi gaat dus niet lukken, maar de ballen van Enrique blijken dus wél vruchtbaar speelmateriaal voor de Russische blondine.

Kreunspecialist

Dat laatste kan natuurlijk geen verrassing zijn met een kreun-specialiste als Anna Kournikova als vaste sparringpartner. Anna kan het bijna net zo goed als haar landgenote Maria Sharapova, maar stond wel bekend als een iets minder uitbundige ik-sla-een-bal-dus-ik-schreeuw-het-uit-speelster.

Dat laatste wil overigens niet zeggen dat Anna volledig langs het (mannelijke) oog sprong. Daar waren allereerst haar prestaties te goed voor, maar Anna heeft natuurlijk meerdere pluspunten die inspiratie vormen voor creatieve uitspattingen van onder andere de Nederlandse cabaretier en grappenmaker Jochem Meyjer.

Grand Slam voor Enrique

De grootste hit scoorde Enrique Iglesias dus niet met The Pingpong Song. Maar dat hij deze tennisbabe van de baan haalde en sinds 2001 voor zichzelf weet te houden, mag toch wel een heuse Grand Slam genoemd worden.

Dat de twee tortelduifjes het grootste deel van hun relatie in de anonimiteit houden – zijn ze nou getrouwd of niet? – is natuurlijk een keuze die ze zelf kunnen maken. Aan de andere kant: de een beetje oplettende Instagrammer weet precies waar Anna Kournikova Iglesias haar toekomst aan verbonden heeft.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Anna Kournikova Iglesias (@annakournikova) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Anna Kournikova Iglesias (@annakournikova) op

Laatste nieuws

Foto: Mooie Amara Onwuka lijkt net door bliksem getroffen

Weervrouw Amara Onwuka lijkt zelf last te hebben gehad van moeizaam weer. Haar kapsel lijkt wel door de bliksem getroffen. 

Foto: Beeldschone Doutzen Kroes laat zich van allermooiste kant zien

Doutzen Kroes heeft vaak te maken met gemixte reacties online. De meeste mensen mogen haar gelukkig nog en voor hen heeft ze een verrassing. 

Video: Wild spelende Marieke Elsinga schudt heen en weer

Marieke Elsinga is momenteel aan het genieten van haar vrije dagen. Haar familie had echter hele andere plannen. 

Gerelateerde berichten