Anna Kournikova voor derde keer MILF geworden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Oud-tennister Anna Kournikova is eind januari voor de derde keer MILF geworden. De voormalig tennisster was al MILF van een tweeling die ze kreeg met de Spaanse zanger Enrique Iglesias.

Anna Kournikova en Enrique Iglesias doen hun uiterste best om hun privéleven zo privaat mogelijk te houden. Voordat de Spaanse zanger de geboorte van zijn derde kind aankondigde op Instagram, wist de buitenwereld niet eens dat zijn vriendin in verwachting was van een nieuwe baby.

Het is nu ook nog onbekend of het om een jongen of een meisje gaat. Door het paarse mutsje van de kleine zou je wel een kleine gok kunnen wagen naar het geslacht…

(Lees verder onder afbeelding)

Rake slagen

Het koppel is sinds 2001 bij elkaar en maakt er sindsdien een sport van om zo weinig mogelijk over hun relatie naar buiten te laten druppelen. Met een voormalig tennistopper als Anna in je relatie is dat niet gek: Kournikova was een graag geziene gast op de Grand Slam-toernooien (grootste mondiale toernooien in het tennis). Dan heb je na de sportcarrière kans het welbekende zwarte gat.

Daar lijkt Anna dus prima mee om te kunnen gaan: een balletje overslaan met de paparazzi gaat dus niet lukken, maar de ballen van Enrique blijken dus wél vruchtbaar speelmateriaal voor de Russische blondine.

Kreunspecialist

Dat laatste kan natuurlijk geen verrassing zijn met een kreun-specialiste als Anna Kournikova als vaste sparringpartner. Anna kan het bijna net zo goed als haar landgenote Maria Sharapova, maar stond wel bekend als een iets minder uitbundige ik-sla-een-bal-dus-ik-schreeuw-het-uit-speelster.

Dat laatste wil overigens niet zeggen dat Anna volledig langs het (mannelijke) oog sprong. Daar waren allereerst haar prestaties te goed voor, maar Anna heeft natuurlijk meerdere pluspunten die inspiratie vormen voor creatieve uitspattingen van onder andere de Nederlandse cabaretier en grappenmaker Jochem Meyjer.

Grand Slam voor Enrique

De grootste hit scoorde Enrique Iglesias dus niet met The Pingpong Song. Maar dat hij deze tennisbabe van de baan haalde en sinds 2001 voor zichzelf weet te houden, mag toch wel een heuse Grand Slam genoemd worden.

Dat de twee tortelduifjes het grootste deel van hun relatie in de anonimiteit houden – zijn ze nou getrouwd of niet? – is natuurlijk een keuze die ze zelf kunnen maken. Aan de andere kant: de een beetje oplettende Instagrammer weet precies waar Anna Kournikova Iglesias haar toekomst aan verbonden heeft.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.