Westrik goed voorbeeld voor opvolgster Anita Sara

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gisteravond werd bekend gemaakt wie de opvolger gaat worden van voormalig RTL Nieuws presentatrice Merel Westrik. Het is de 29-jarige blondine Anita Sara Nederlof geworden. Als je de dames naast elkaar legt – niet letterlijk natuurlijk – dan is het niet vreemd dat ze voor Anita hebben gekozen. Er zijn genoeg overeenkomsten te vinden.

Een rol in ‘Wie is de Mol’?

Anita Sara had niet altijd de droom om het RTL Nieuws te gaan presenteren. In een ver verleden deed ze een musical opleiding. Dat leverde haar klussen op in twee onbekende kinderseries.

Na die korte acteercarrière ging Anita Sara pas journalistiek studeren. Het feit dat deze dame wat acteerwerk heeft verricht maakt het natuurlijk aannemelijker dat ze – net zoals Merel – kans maakt op de rol van De Mol in een nieuw seizoen van Wie is de Mol?.

‘Klik’ met collega

Als onderdeel van de sollicitatieprocedure moest Anita een screentest doen met niemand minder dan Antoine Peters. Ze mocht maar één keer repeteren en daarna moest ze de uitzending doen. Gelukkig had Antoine haar naar eigen zeggen “erg op haar gemak gesteld” en was er meteen een klik.

Dat soort ‘kliks’ kennen we bij RTL Nieuws. Niet alleen op het scherm, ook buiten beeld kan het echt knetteren tussen twee nieuwslezers. Zo had Merel ook zo’n soort klik met haar collega Pepijn Crone. En iedereen weet waar dat momenteel op is uitgelopen…

Slimmeriken

Zo’n zes jaar geleden heeft Merel vier afleveringen meegedaan met ‘De Slimste Mens‘. Het is niet ondenkbaar dat Anita daar ook een keer zal belanden. Deze vrouw heeft namelijk al redelijk wat van de wereld gezien en kan met haar ‘wereldwijsheid’ zomaar eens hoge ogen gaan gooien in het programma. Op ’t moment dat haar bekend werd gemaakt dat ze de nieuwe nieuwslezeres van RTL zou worden, stond ze bij een van de zeven wereldwonderen in Peru, de Macchu Picchu. Wat een wereldvrouw.

Lust voor het oog

Kijk, eerlijk is eerlijk, het oog wilt ook wat. En ook daarmee heeft RTL met Anita een mooie keuze gemaakt. Zowel Merel als Anita zijn beiden natuurlijk geen onprettige dames om naar te kijken. Het enige verschil is dat de ene een brunette is, en de andere een blondine. Tja, daar zullen de brunette-lovers maar mee moeten dealen. Toch waren wij hier op de redactie ook benieuwd hoe Anita er met bruine haren uit zou zien. Wat denken jullie?

Laatste nieuws

Foto: Voorovergebogen Marijn Kuipers wordt van achteren beklommen

Marijn Kuipers heeft normaal gesproken een vrij normale dag, maar nu wordt de knappe blondine opeens vanachter besprongen!

Video: Rico Verhoeven laat sterkste punten van zijn vriendin Naomy van Beem zien

De knappe vriendin van Rico Verhoeven, Naomy van Beem, is een lust voor het oog. en dat zie je wel op deze foto's. 

Foto: Juultje Tieleman probeert volgers te verleiden met zwoele blik

Juultje Tieleman is een van de knapste influencers van Nederland. Dat heeft ze deels te danken aan haar zwoele blik. 

Gerelateerde berichten