Angstaanjagende Yolanthe Cabau smeert zich in met plakkerig goedje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Is het een smurf, is het een mislukte Grinch? Nee, het is gewoon Yolanthe Cabau. We kregen bijna een hartverzakking van deze foto van de actrice.

Yolanthe Cabau laat zich meestal van haar mooie kant zien. De brunette heeft een belangrijke status hoog te houden en die behoudt het model natuurlijk door haar looks. Hoewel de actrice al erg lang in het middelpunt van de Nederlandse media staat, is het haar toch gelukt om er al-tijd goed uit te zien. Op een Instagram foto ziet ze er vrijwel altijd perfect uit, maar wat ons het meest verbaast zijn de andere foto’s die niet eens voor het grote publiek bedoeld zijn. Zelfs op privé foto’s van Yolanthe Cabau zouden we geen enkel puntje kritiek kunnen leveren. We kunnen er niet omheen; Yolanthe is nou eenmaal een natural beauty. Maar hebben jullie wel door wat het model allemaal moet doorstaan om een ‘natural beauty’ te blijven?

Lees ook: Foto: Yolanthe doet vreemde workout met onverwachte partner

Door deze foto snappen we waarom Yolanthe Cabau nog geen vriend heeft

Tientallen crèmepjes, scrubs, sprays en haarproducten. Het zijn allemaal producten die gebruikt worden om zo min mogelijk make-up te hoeven dragen. Yolanthe, die zich voor haar werk natuurlijk veel met schoonheid en uiterlijk bezighoudt, weet maar al te goed hoe ze ermee om moet gaan. Het kost behoorlijk wat tijd om elke ochtend en avond zo’n heel ritueel met allemaal verschillende producten uit te voeren. Op een nieuwe foto laat Yolanthe zien hoe dat er bij haar aan toe gaat en daar schrokken we even van. Nee, niet van het ritueel, maar van hoe de actrice eruit zag. Ze plamuurt haar gezicht dus bijna elke dag met een blauw goedje voor het slapen gaan. Aan de tekst in de video en aan het slaapshirt, waar we het zeker nog even over moeten hebben, is te zien dat het bijna bedtijd voor ons Yo is. We vroegen ons al af waar Yolanthe zich s’avonds mee bezig houdt en hebben daar nu eindelijk antwoord op. In de avond ziet ze er dus niet zo charmant uit, maar we zullen moeten vertrouwen op het proces. Is Yolanthe eigenlijk wel een ‘natural beauty’ als ze er elke avond als een smurf uitziet om er overdag mooi uit te zien?

Yolanthe Cabau gedraagt zich niet altijd naar haar leeftijd

Yolanthe mag dan wel een volwassen vrouw zijn, maar ook zij voelt zich soms weer even jong. De actrice is inmiddels alweer 36 jaar, maar zou door kunnen als 10 jaar jonger. Ze tikt bijna de 40 aan en dat is natuurlijk de nachtmerrie van velen. Ook Yolanthe blijft liever zo jong mogelijk en daar doet ze alles aan. Ze is in ieder geval al bezig met haar huid zo jong en fris mogelijk te houden. Toch kan ze in bepaalde jurken overkomen als een serieuze volwassen moeder. En in de outfit die ze op dit filmpje aanheeft lijkt ze wel een kind. Yo draagt een heerlijk fout pyjama shirt en schaamt zich er ook niet voor. Op het shirt staat een grote smiley met een regenboogpet waar “Happy” op staat. Happy zal Yolanthe zeker zijn als ze met haar schone gezicht en smiley shirt in bed ligt!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!