André Hazes hint op relatie met nieuwe vriendin Sarah van Soelen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wie komt er in de plaats van Monique Westenberg? Sarah van Soelen schijnt de nieuwe vriendin van André Hazes te zijn. In de videoclip van zanger Guido van de Graaf zie je haar als powervrouw met een glamour uitstraling.

Is Sarah van Soelen nieuwe vriendin André Hazes?

De 25-jarige Sarah van Soelen is een influencer met ruim 50.000 volgers op haar Instagram. Daarnaast schittert zij ook in videoclips van onder andere de zanger Guido van de Graaf. De bloedmooie Sarah is ook nog eens model voor een kledingzaak. Op Instagram zien we dat ze veel bij haar familie is: zo deelt ze regelmatig foto’s met haar broer, zus en haar moeder op wie ze als twee druppels water lijkt. Als het niks wordt met Sarah, kan Dré altijd nog haar moeder uitvragen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door (@sarahvansoelen)

André valt in open armen van Sarah

Op Instagram bevestigt André Hazes dat hij en zijn verloofde Monique definitief uit elkaar gaan. In een ‘moeilijke periode’ met Monique stond Sarah hem met open armen op te wachten. “Hoewel we in die tijd een sterke klik voelden, bleef het bij vriendschap”, aldus de zanger. “Dat daar in de toekomst mogelijk meer uit zou kunnen ontstaan, sluit ik niet uit. Maar op dit moment krijg ik van de familie en haar vooral de steun die ik nodig heb.”

Lees ook: Andre Hazes heeft blik gericht op Maan de Steenwinkel

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door (@sarahvansoelen)

Een jonger modelletje

Dat André (27) op vrouwen valt die ouder zijn dan hij steekt hij niet onder stoelen of banken. Met zijn inmiddels ex-verloofde Monique (43) scheelt hij maar liefst 16 jaar. Ook de veelbesproken relatie met Bridget Maasland (46) kende een leeftijdsverschil van bijna 20 jaar! Nieuwe vriendin Sarah van Soelen is voor de verandering ’n keer jonger dan de zanger! Afgelopen november vierde ze haar 25ste verjaardag. Wat opvalt is dat Sarah best een beetje op Monique lijkt. Zou André Monique dan toch ingeruild hebben voor een iets nieuwere uitgave?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door (@sarahvansoelen)

Definitief voorbij?

Toen de veelbesproken relatie tussen André en Bridget Maasland na enkele maanden ten einde kwam gaf Monique Westenberg hem nog een allerlaatste kans. Het afgelopen jaar leken André en Monique gelukkiger dan ooit. Het showbizzkoppel maakte zelfs bekend dat er trouwplannen waren. Op Instagram was te zien hoe André erg zijn best had gedaan op zijn aanzoek, waar Monique volmondig Ja! op antwoorde. Het lijkt nu echter definitief voorbij, zeker na onderstaande uitleg van Hazes zelf:

“Binnen mijn relatie heb ik – om aan de verwachtingen van Monique te kunnen voldoen – geprobeerd alles te zijn wat ik niet ben. En dat is me uiteindelijk opgebroken”, schrijft de zoon van wijlen André Hazes. “Het heeft een aantal keer tot een breuk geleid, die nu echt definitief is. Begin dit jaar is mij duidelijk geworden dat het tussen ons gewoon niet meer werkt. Maar tijdens onze vakantie op Bonaire is de bom echt gebarsten, waarna ik op dag drie heb aangegeven bij terugkomst in Nederland bij Monique weg te gaan.”

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Sylvie Meis neemt enorm risico met piepklein scheefgetrokken jurkje

Sylvie Meis laat op een donkere locatie weinig aan de verbeelding over dankzij deze nietsverhullende outfit...

Video: Hulpeloze Leontine Borsato aan riem meegetrokken

Leontine Borsato is sinds haar breuk met Marco Borsato een vrije vrouw. Niemand die bepaalt waar ze gaat en staat; dat doet ze nu lekker zelf! Toch laat deze knappe dame zich voor één keertje meesleuren. Aan een riem nota bene...

Sensi Lowe verleidt volgers met duizelingwekkende foto van haar troeven

Sensi Lowe laat haar volgers graag meedenken met hoe ze over straat gaat. Om de volgers extra te motiveren, plaatst ze er altijd heerlijke foto's bij!