André Hazes hint op relatie met nieuwe vriendin Sarah van Soelen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wie komt er in de plaats van Monique Westenberg? Sarah van Soelen schijnt de nieuwe vriendin van André Hazes te zijn. In de videoclip van zanger Guido van de Graaf zie je haar als powervrouw met een glamour uitstraling.

Is Sarah van Soelen nieuwe vriendin André Hazes?

De 25-jarige Sarah van Soelen is een influencer met ruim 50.000 volgers op haar Instagram. Daarnaast schittert zij ook in videoclips van onder andere de zanger Guido van de Graaf. De bloedmooie Sarah is ook nog eens model voor een kledingzaak. Op Instagram zien we dat ze veel bij haar familie is: zo deelt ze regelmatig foto’s met haar broer, zus en haar moeder op wie ze als twee druppels water lijkt. Als het niks wordt met Sarah, kan Dré altijd nog haar moeder uitvragen!

André valt in open armen van Sarah

Op Instagram bevestigt André Hazes dat hij en zijn verloofde Monique definitief uit elkaar gaan. In een ‘moeilijke periode’ met Monique stond Sarah hem met open armen op te wachten. “Hoewel we in die tijd een sterke klik voelden, bleef het bij vriendschap”, aldus de zanger. “Dat daar in de toekomst mogelijk meer uit zou kunnen ontstaan, sluit ik niet uit. Maar op dit moment krijg ik van de familie en haar vooral de steun die ik nodig heb.”

Lees ook: Andre Hazes heeft blik gericht op Maan de Steenwinkel

Een jonger modelletje

Dat André (27) op vrouwen valt die ouder zijn dan hij steekt hij niet onder stoelen of banken. Met zijn inmiddels ex-verloofde Monique (43) scheelt hij maar liefst 16 jaar. Ook de veelbesproken relatie met Bridget Maasland (46) kende een leeftijdsverschil van bijna 20 jaar! Nieuwe vriendin Sarah van Soelen is voor de verandering ’n keer jonger dan de zanger! Afgelopen november vierde ze haar 25ste verjaardag. Wat opvalt is dat Sarah best een beetje op Monique lijkt. Zou André Monique dan toch ingeruild hebben voor een iets nieuwere uitgave?

Definitief voorbij?

Toen de veelbesproken relatie tussen André en Bridget Maasland na enkele maanden ten einde kwam gaf Monique Westenberg hem nog een allerlaatste kans. Het afgelopen jaar leken André en Monique gelukkiger dan ooit. Het showbizzkoppel maakte zelfs bekend dat er trouwplannen waren. Op Instagram was te zien hoe André erg zijn best had gedaan op zijn aanzoek, waar Monique volmondig Ja! op antwoorde. Het lijkt nu echter definitief voorbij, zeker na onderstaande uitleg van Hazes zelf:

“Binnen mijn relatie heb ik – om aan de verwachtingen van Monique te kunnen voldoen – geprobeerd alles te zijn wat ik niet ben. En dat is me uiteindelijk opgebroken”, schrijft de zoon van wijlen André Hazes. “Het heeft een aantal keer tot een breuk geleid, die nu echt definitief is. Begin dit jaar is mij duidelijk geworden dat het tussen ons gewoon niet meer werkt. Maar tijdens onze vakantie op Bonaire is de bom echt gebarsten, waarna ik op dag drie heb aangegeven bij terugkomst in Nederland bij Monique weg te gaan.”

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Razend knappe Pien Hersman deelt kusjes uit in slaapkamer (foto’s!)

Schaatsster Pien Hersman heeft zichzelf van meerdere kanten laten zien in de slaapkamer, iedereen smelt van de prachtige beelden!

Wielrenster Puck Moonen lift haar dekentje omhoog en onthult bedpartner (Foto!)

Puck Moonen deelt een opmerkelijke video op haar Instagrampagina. Ze doet haar deken omhoog en laat haar onderkant helemaal zien. Ook haar bedpartner komt hierbij goed in beeld!

Wow: Dit zijn de allermooiste foto’s van Máxima-actrice Delfina Chaves

Delfina Chaves is de beeldschone actrice die een piepjonge Máxima speelt in de nieuwe Videoland serie Máxima. Eén ding is al zeker: een hoop mannelijke kijkers gaan ontzettend genieten van deze Argentijnse dame!