André en Monique hebben ‘gewoon’ relatie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
© Instagram

André Hazes en Monique Westerberg hebben ons goed voor de gek gehouden. De twee (tortel)haantjes maakten enkele weken geleden bekend dat hun liefdesleven erop zit. Dat wil niet zeggen dat de relatie tussen de twee ook verbroken is. Instagram staat vol met bewijzen dat het digitale deel van hun stoplichtrelatie nog op ‘Oranje’ staat.

Vanaf het moment dat André de vaderlandse pers vertelde dat hij zijn MILF had ingeruild voor de grootste groupie van New Kids On The Block, leek het erop dat Monique op haar eigen benen moest staan. De moeder van de zoon van André, met wie ze nooit trouwde, woont op dit moment nog in de villa die haar voormalige vriend voor zijn gezin kocht. Nu de kostwinner het huis heeft verlaten, moet Monique dus op de kleintjes gaan letten – naast André Junior, natuurlijk.

https://www.instagram.com/p/B5I7vJvgPFY/

Orkaan Break-Up

Dat huis, en natuurlijk zoontje André Jr., leken lange tijd de enige twee connecties die de gevlogen tortelduifjes nog hadden. André vertelde dat hij gelukkig was met Bridget Maasland, Monique postte foto’s waarop ze het enorm gezellig had met mensen die haar al leuk vonden voordat ze voor de lens van de paparazzi-camera verscheen.

Nu Orkaan Break-Up is gaan liggen, lijkt de schade minder heftig dan iedereen dacht. Het digitale deel van de relatie werd ‘gewoon’ voortgezet. Vooral op Instagram zijn Dré en Mo nog #ntb.

Insta-lovers

Wanneer André Junior niet als leidend voorwerp van hun Instagram-tijdlijn en story fungeert, dan zoeken André en Monique vooral inspiratie bij elkaar. Het gaat allemaal goed met anderen, maar vooral zonder elkaar.

https://www.instagram.com/p/B47FWMmg7EY/

Dat zij het de vaderlandse roddelpers wel erg gemakkelijk maken (of André moet in zijn andere huis precies dezelfde schaaltjes, inrichting en laars-met-wortel hebben staan als in de villa waar Monique in verblijft) is misschien nog het meest opmerkelijke van de zaak. Aan de andere kant: er is nog geen persbericht verschenen dat André ook zijn digitale relatie met Monique heeft verbroken.

Tot dit verlossende woord geklonken heeft, lijkt André het druk genoeg te hebben met zijn carrière. Het is onlangs duidelijk geworden waar de prioriteiten van André de komende maanden liggen: bij dames met de leeftijden van Monique en Bridget bij elkaar opgeteld.

Hazes gaat namelijk als jurylid van The Voice Senior in België aan de slag, maar start niet voordat hij de moeder van zijn zoon nog een hart onder de riem steekt. Eén zorg minder voor Monique, maar Bridget moet op gaan passen. André in één ruimte met vrouwen die tegen de overgang aan zitten: als dat maar goed gaat…

https://www.instagram.com/p/B5TMV9kAhgQ/

Laatste nieuws

Mooie Yasmine deelt eerste beelden van wedstrijd Mo Ihattaren bij Slavia Praag

Mohamed Ihattaren heeft wéér een tweede kans gekregen! Zijn vrouw Yasmine deelt alvast wat mooie beelden van zijn eerste wedstrijd bij nieuwe club Slavia Praag...

Hélène Hendriks maakt kijker alvast lekker voor nieuw seizoen De Oranjewinter

We hebben eindelijk weer iets om naar uit te kijken: Hélène Hendriks komt terug met De Oranjewinter! En met deze foto probeert ze de kijker alvast warm te krijgen tijdens de koude dagen...

Schaatsster Pien Hersman (19) laat haar volgers watertanden met foto in open shirtje

Pien Hersman is een ongelooflijk leuke dame om te zien. En dat geldt al helemaal in dit open geslagen shirtje.