Actrice Sophie Bouquet deelt kletsnatte foto vanuit bad

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Actrice Sophie Bouquet neemt je mee in haar badkamer…

Sophie Bouquet kennen we natuurlijk als een dame die het niet erg vindt om pikant te poseren. De actrice heeft regelmatig een fotoshoot, waarin ze soms nog wel het randje wil opzoeken. Zo ook nu weer, waar Sophie Bouquet een serie foto’s heeft genomen vanuit bad!

Sophie Bouquet verwent volgers met kletsnatte kiekjes

Het was opnieuw raak voor Sophie Bouquet. De actrice staat er natuurlijk bekend om dat ze niet bang is om gewaagd te poseren met zo min mogelijk kleding, dus besluit ze nóg wat pikante pareltjes te delen met haar volgers. Ze worden verwent! Dit keer is het plaats delict vanuit bad. Sophie gaat wederom helemaal uit de kleding voor deze kiekjes, en kijkt door middel van een uitdagende blik de camera in, of juist van de camera weg. Het bad zal vast warm zijn, want het stoom lijkt van het bad af te komen. Dat levert wel wat stomende, zweterige kiekjes op. Een paar natte foto’s dus, vanuit Sophie’s hoek. In ieder geval is het goed te zien dat dit niet de eerste keer is dat Sophie model staat voor de camera. Het is goed te zien dat de actrice regelmatig voor de camera staat, en de meest uitdagende poses aanneemt. Ze lijkt echter wel een talent te hebben ontwikkeld voor poseren. Moet ze niet gewoon een carrièreswitch maken?

Lees ook: Foto: Sophie Bouquet showt strakke muts in badpakje

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sophie Bouquet (@sophiebouquet_)

Sophie Bouquet zeept zichzelf graag in

Waar men misschien dacht dat dit de eerste en de laatste keer was dat ze Sophie in een bad gingen zien, hebben het goed mis. Althans, het is zeker niet de eerste keer. Of het de laatste is, is aan de actrice zelf. Sophie deelde namelijk al eerder via Instagram wat pikante beelden uit de soapserie GTST, waar ze vooral bekend van is. Ze speelt hierin Merel Verduyn, en aan dit fragment te zien lijkt Merel al gauw uit de kleren te gaan voor de serie. Op de video is namelijk te zien hoe Sophie samen met een vriendin in een opblaas-zwembadje gaat zitten. Echter lijkt dit een ander soort bad te zijn dan de vorige stel foto’s, want in tegenstelling tot dat bad was deze ijskoud. Als we het fragment moeten geloven dan. Sophie, of beter gezegd Merel, overtuigd haar vriendin ervan om kopje onder te gaan in het water. Ze lijkt de stappen op te volgen van Merel, en doet het dan ook. In ieder geval lijkt Merel zelf nog alleen met haar voeten in het water te staan. Zo hebben de kijkers in ieder geval wel een mooi uitzicht..

Lees ook: Foto: Sophie Bouquet schittert in stomende bedscène in GTST

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sophie Bouquet (@sophiebouquet_)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Lies Zhara showt haar favoriete korte broekjes voor de spiegel

Influencer Lies Zhara duikt even haar kledingkast in voor een zeer aantrekkelijke video. En haar volgers smullen ervan. 

Foto: Sterre Koning laat volgers diep naar binnen gluren vanuit toilet

Sterre Koning laat haar volgers extreem genieten van haar nieuwe foto. En dat doet ze natuurlijk op een spannende locatie: op het toilet.

Foto: Doutzen Kroes buigt voorover en laat haar heerlijke aardbeitjes zien

Doutzen Kroes buigt voorover op heerlijke foto en laat daarmee haar prachtige aardbeitjes zien op deze spannende plaatjes.