Foto: Sophie Bouquet schittert in stomende bedscène in GTST

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sophie Bouquet zorgt voor zwetende handjes tijdens een hele spannende bedscène in GTST. De kijkers kunnen er maar geen genoeg van krijgen.

Sophie Bouquet speelt scene in GTST

De eeuwige soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden is een en al drama. Er gebeuren zoveel verschillende dingen dat het soms moeilijk is bij te houden welke scenes er allemaal al zijn geweest. Van actiescènes tot aan bedscènes; het verveeld nooit. En laat dat tweede nou net iets zijn waar actrice Sophie Bouquet ontzettend goed in is. De brunette speelt de rol van Merel Verduyn in GTST. Het personage is heel erg aan het onderzoeken en ontdekken op wie ze valt tijdens de serie. Zo speelt Noël van Kleef de rol van Lynn Vegter in de serie. Merel en Lynn vallen helemaal voor elkaar en gaan samen ontdekken wat er tussen hun is. Uiteindelijk belanden de twee dus ook tussen de lakens en dat zorgt voor hete beelden. Eerder was Merel met Marwan, dus er is nogal wat commotie onder de trouwe GTST kijkers. Andere vinden het juist heel goed dat GTST ook een vrouwenliefde laat zien in de serie.

Lees ook: Foto: GTST-actrice Sophie Bouquet zoent toch weer stiekem met vrouw

Sophie Bouquet duikt in koud bad

Het stopt maar niet met de spannende beelden bij Goede Tijden, Slechte Tijden want nu deelt Sophie Bouquet wederom een niets verhullende scene. Dit keer liggen personages Merel Verduyn en Lynn Vegter niet in bed maar ze staan te rillen voor een zwembadje. Het lijkt erop dat Merel heel erg haar best moet doen om Lynn gerust te stellen om in het badje te stappen. De meiden staan allebei in hun bikini onder een dekentje in de woonkamer. Vervolgens stappen ze eerst alleen met hun voeten erin en uiteindelijk durft Lynn steeds verder het koude water in. Lynn is nogal hysterisch aan het gillen en doen maar Merel zorgt voor haar. Zo zegt Merel op strenge toon dat Lynn haar handen moet vastpakken en haar aan moet kijken. Uiteindelijk denkt Lynn dat ze het ergste heeft gehad als ze er in ligt maar van Merel moet ze koppie onder. Merel Verduyn laat een strenge maar zorgzame kant zien die geweldig wordt gespeeld door Sophie Bouquet.

Sophie Bouquet wordt aanbeden

Het 57e Gouden Televizier Gala vond dit jaar weer plaats en alle genomineerden en genodigden verschenen in vol ornaat op de rode loper. Zo uiteraard ook Sophie Bouquet die schitterde in een prachtige jurk met rood kant. Het rode kant past heel goed bij de roden lippenstift van Sophie. Daarnaast heeft de actrice haar bruine haren charmant opgestoken. Dat Sophie Bouquet er prachtig uitzag is meerdere mensen opgevallen, zo ook Raven van Dorst. Raven pakt de hand van Sophie en geeft er een dikke kus op. De twee schitteren samen op de rode loper.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Britt Dekker toont haar prachtige vormen na stevige ritjes in de slaapkamer (foto’s!)

Britt Dekker verwent haar volgers met heerlijke foto's. Dit doet ze vanuit haar slaapkamer, terwijl ze net een stevige rit achter de rug heeft!

Nicolette Kluijver trekt natuur in en laat zich helemaal lekprikken (video!)

De avontuurlijke Nicolette Kluijver zoekt graag wat spanning in de natuur op, alleen verloopt dit niet altijd zoals verwacht...

Schaatsster Pien Hersman laat zich helemaal insmeren met transparante vloeistof (video!)

Onze knappe schaatsster Pien Hersman wordt volledig ingesmeerd met een transparante vloeistof en laat ons allemaal meekijken!