Wow: Rose Bertram deelt collectie meest uitdagende fotoshoots

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het knappe model Rose Bertram heeft maar weer eens een paar prachtige foto’s van zichzelf gedeeld. Maar die zijn wel heel uitdagend. 

Rose Bertram houdt haar foto’s heerlijk spannend

Als het aan Rose Bertram ligt, plaatst ze alleen nog maar hele verleidelijke foto’s op haar Instagram. En geef haar eens ongelijk. Daar wordt iedereen namelijk een stukje blijer van. Rose wordt er blijer van, want die krijgt allemaal complimentjes over hoe goed ze er uit ziet en mag zich ontzettend verleidelijk voelen. En haar volgers worden blij, want die mogen dan naar het prachtige lijf van Rose Bertram kijken. Voor iedereen is het dus beter als Rose van die heerlijk verleidelijke foto’s blijft plaatsen. Ze overvalt haar volgers nu alleen een beetje met een mega collectie. Maar er zitten dan ook een paar foto’s tussen die absoluut de moeite waard zijn.

Lees ook: Video: Rose Bertram gooit benen open en zakt diep naar de grond

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rose Bertram (@rose_bertram)

Mooie plaatjes van Rose Bertram op het strand

Natuurlijk zijn het stuk voor stuk prachtige plaatjes van Rose Bertram. De meeste van de plaatjes zijn geschoten op het strand, dus Rose mocht haar verleidelijke zwemkleding uit de kast trekken. En wat blijkt? Het model ziet er prachtig uit in die kleding. Dat maakt dat deze foto’s misschien wel de beste foto’s zijn die Rose ooit van zichzelf heeft laten schieten. Gelukkig deelt ze die allemaal met haar volgers. Daardoor kan jij nu ook geniete van al die prachtige plaatjes van het knappe model. En daar kan je de prachtige blondine eigenlijk alleen maar dankbaar voor zijn. Rose haar cadeautje aan de wereld valt in zeer goede smaak. Hopelijk blijft ze dit soort geweldige foto’s met haar volgers delen.

Sommige foto’s wilde Rose Bertram in eerste instantie niet plaatsen

De grote foto compilatie bestaat vooral uit foto’s van eerdere shoots die Rose nog niet eerder op haar social media geplaatst heeft. Om wat voor reden dan ook wilde Rose eerder deze prachtige kiekjes nog niet kwijt op haar Instagram pagina. Gelukkig is ze van gedachte veranderd, anders had je nu niet kunnen genieten van al die mooie foto’s van de presentatrice. En dat zou zonde zijn, want tussen de reeks foto’s zitten genoeg pareltjes om je even zoet te houden. En dat is natuurlijk alleen maar fijn.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rose Bertram (@rose_bertram)

De intieme blikken van Rose Bertram

Natuurlijk is het lichaam van Rose Bertram iets om rekening mee te houden, maar nog veel zwoeler zijn alle intieme blikken die ze richting haar volgers geeft. Rose is een expert als het gaat om het geven van dit soort spannende blikken naar de camera. Het is een van haar vele talenten die ervoor zorgen dat haar foto’s net een beetje beter zijn dan haar collega’s. Als je een foto ziet van Rose Bertram, dan wordt je gelijk weer een beetje betoverd door haar zwoele en intieme blik.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.

Foto: Bridget Maasland gaat de straat op in zeer luchtig broekje

Bridget Maasland trekt de aandacht op straat met een klein sportbroekje. De blondine heeft een wel erg luchtig outfitje aangetrokken...