Wow: Rose Bertram deelt collectie meest uitdagende fotoshoots

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het knappe model Rose Bertram heeft maar weer eens een paar prachtige foto’s van zichzelf gedeeld. Maar die zijn wel heel uitdagend. 

Rose Bertram houdt haar foto’s heerlijk spannend

Als het aan Rose Bertram ligt, plaatst ze alleen nog maar hele verleidelijke foto’s op haar Instagram. En geef haar eens ongelijk. Daar wordt iedereen namelijk een stukje blijer van. Rose wordt er blijer van, want die krijgt allemaal complimentjes over hoe goed ze er uit ziet en mag zich ontzettend verleidelijk voelen. En haar volgers worden blij, want die mogen dan naar het prachtige lijf van Rose Bertram kijken. Voor iedereen is het dus beter als Rose van die heerlijk verleidelijke foto’s blijft plaatsen. Ze overvalt haar volgers nu alleen een beetje met een mega collectie. Maar er zitten dan ook een paar foto’s tussen die absoluut de moeite waard zijn.

Lees ook: Video: Rose Bertram gooit benen open en zakt diep naar de grond
Mooie plaatjes van Rose Bertram op het strand

Natuurlijk zijn het stuk voor stuk prachtige plaatjes van Rose Bertram. De meeste van de plaatjes zijn geschoten op het strand, dus Rose mocht haar verleidelijke zwemkleding uit de kast trekken. En wat blijkt? Het model ziet er prachtig uit in die kleding. Dat maakt dat deze foto’s misschien wel de beste foto’s zijn die Rose ooit van zichzelf heeft laten schieten. Gelukkig deelt ze die allemaal met haar volgers. Daardoor kan jij nu ook geniete van al die prachtige plaatjes van het knappe model. En daar kan je de prachtige blondine eigenlijk alleen maar dankbaar voor zijn. Rose haar cadeautje aan de wereld valt in zeer goede smaak. Hopelijk blijft ze dit soort geweldige foto’s met haar volgers delen.

Sommige foto’s wilde Rose Bertram in eerste instantie niet plaatsen

De grote foto compilatie bestaat vooral uit foto’s van eerdere shoots die Rose nog niet eerder op haar social media geplaatst heeft. Om wat voor reden dan ook wilde Rose eerder deze prachtige kiekjes nog niet kwijt op haar Instagram pagina. Gelukkig is ze van gedachte veranderd, anders had je nu niet kunnen genieten van al die mooie foto’s van de presentatrice. En dat zou zonde zijn, want tussen de reeks foto’s zitten genoeg pareltjes om je even zoet te houden. En dat is natuurlijk alleen maar fijn.
De blikken van Rose Bertram

Natuurlijk is het van Rose Bertram iets om rekening mee te houden, maar nog veel zwoeler zijn alle blikken die ze richting haar volgers geeft. Rose is een expert als het gaat om het geven van dit soort spannende blikken naar de camera. Het is een van haar vele talenten die ervoor zorgen dat haar foto’s net een beetje beter zijn dan haar collega’s. Als je een foto ziet van Rose Bertram, dan wordt je gelijk weer een beetje betoverd door haar zwoele en blik.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.