7 feitjes die je MOET kennen over zangeres Meau

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zangeres MEAU wordt steeds bekender in Nederland. Daarom is het goed om eens wat meer te weten te komen over dit talent. 

MEAU is bekend van haar nummer ‘Dat heb jij gedaan’, je kan niet om de zangeres heen want Meau Hewitt staat al wekenlang met haar hit in de top 40. Natuurlijk schuilt er nog meer achter de prachtige zangeres, hierbij 7 feitjes die je MOET kennen over MEAU.

Meau Hewitt heeft Surinaamse achtergrond

Zangeres MEAU haar echte naam is Meau Hewitt. De zangeres is geboren op 10 mei 2000 en Meau Hewitt groeide op in Weesp met haar familie. Aan de kant van de moeder van Meau zit Surinaams bloed. Meau zit al langer in het muziek vak en heeft in Utrecht de Herman Brood Academie gevolgd waar ze voornamelijk Nederlandse liedjes schreef.

Heeft zangeres Meau Hewitt een Relatie?

Momenteel is Meau dolgelukkig met haar vriend Jesper met wie ze samenwoont in Utrecht. Ze heeft zelfs aangekondigd ook een nummer over hem en hun relatie te schrijven. Hiervoor had Meau jarenlang een zeer onprettige relatie waar ook het nummer ‘Dat heb jij gedaan” uit voortkwam. Meau besprak met haar vriendin haar vorige relatie. In deze relatie zaten enorm veel dingen fout en daar had Meau veel moeite mee. Daarom wilde Meau haar gedachten en emoties van haar afschrijven en kwam zo het liedje ‘Dat heb jij gedaan’ tot stand. Meau schreef het nummer in slechts 1 uur tijd.  Maar nu is ze helemaal gelukkig met vriend Jesper.

MEAU scoort mega hit met ‘Dat heb jij gedaan’

De carrière van Meau is pas echt mega hard gegaan na haar hit nummer ‘Dat heb jij gedaan’. Het nummer werd eerst veel afgespeeld via TikTok en omdat het een gevoelig nummer is kwamen er veel filmpjes van online. Toen het nummer op social media zoveel af werd gespeeld pikten ook de radio stations en hitlijsten het nummer op. ‘Dat heb jij gedaan” werd een Nummer 1 hit en staat zelfs al 8 weken lang in de hitlijsten bij Spotify. Zelf geeft Meau aan nooit te hadden verwacht dat het nummer een hit zou worden. Ze vond het ook erg spannend om het nummer uit te brengen omdat het zo kwetsbaar is.

MEAU wint twee 3FM awards

MEAU heeft tijdens de 3FM awards maar liefst twee prijzen gewonnen. De eerste prijs was de ‘Best Song Award’ voor haar liedje ‘Dat heb jij gedaan’. Daarnaast won MEAU ook nog eens de titel van 3FM Talent Award. MEAU heeft de prijzen dik verdiend en het bewijst maar weer wat voor een enorm talent de 21 jarige is.

MEAU werd bekend door 3 snickers en een bueno

De knappe MEAU heeft ook nog eens veel lef want ze belde de radio 3FM zelf op vorig jaar. Aan de telefoon vroeg MEAU of ze haar liedje ‘Kalm’ wilden draaien. MEAU was er alleen niet van op de hoogte dat alleen zogenaamde pluggers dat mogen doen. In eerste instantie leek het dus te worden afgewezen totdat MEAU onverwachts in de liveshow werd teruggebeld. Doordat MEAU zoveel zelfverzekerdheid toonde besloot de radio dj van 3FM haar liedje te draaien en plugde het bij andere radiostations. De enige voorwaarde waren 3 snickers en een kinder bueno, deze deal was dus snel gemaakt.

Van achtergrondzangeres naar plek in Top 2000

MEAU was al vroeg in de schijnwerpers te vinden. Zo stond het talent al vroeg op het podium bij kinderen voor kinderen. Hier had ze meerdere solo nummers en stond Meau Hewitt regelmatig op de voorgrond. Na haar carrière bij het kinderprogramma kreeg MEAU meerdere rollen als achtergrond zangeres. Zoals bij The Voice of Holland. Het is dus echt ongelofelijk knap als je kijkt waar MEAU vandaan komt om te zien waar ze nu staat. Om haar talent nog eens extra te bevestigen kwam haar nummer ‘Dat heb jij gedaan’ dit jaar zelfs in de Top 2000.

Concert MEAU was in 1 minuut uitverkocht

Meau droomde er altijd al van om ooit te mogen spelen in het Ziggo Dome. Nu komt haar droom uit want de zangeres mag optreden in het voorprogramma van Suzan En Freek. Daarnaast heeft MEAU ook nog eens haar eigen theater tournee waarmee ze door Nederland en België gaat. Haar concert in Paradiso was zelfs in 1 minuut totaal uitverkocht.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...