5 redenen waarom BZV-Milou beter in expeditie zou passen dan boerin Annemiek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Expeditie Robinson is inmiddels weer van start gegaan en daar zitten een hoop bekende gezichten in. Al hadden ze boerin Annemiek beter door Milou kunnen vervangen. 

Twee van de grootste televisieprogramma’s op de Nederlandse televisie hebben hun krachten (een soort van) gebundeld. Expeditie Robinson en Boer Zoekt Vrouw zijn beide met hun nieuwe seizoen bezig, maar hebben nu ook een beetje overlap gekregen. Voor wie dacht dat Avengers Endgame de meest ambitieuze crossover was, die vergist zich. Boerin Annemiek uit BZV doet namelijk mee aan Expeditie. Al hadden ze beter Milou Rietjens kunnen vragen natuurlijk. En dit zijn alle redenen waarom.

Lees ook: De mooiste Instagram foto’s van Milou uit Boer Zoekt Vrouw

1. Milou heeft meer uithoudingsvermogen

Als danseres heeft Milou natuurlijk een flink uithoudingsvermogen. Annemiek werkt dan wel de hele dag op de boerderij, maar kan het niet opnemen tegen de krachtige heupen van Milou. Zoals ze zelf al bij haar foto aangeeft ’these hips don’t lie.’ Milou zou in een fysiek programma zoals Expeditie Robinson dus erg goed tot haar recht komen.

2. Milou houdt van de kou

Een van de valkuilen dit jaar voor de kandidaten is de kou. Die hadden de meeste mensen toch wel onderschat, aangezien de voorgaande jaren altijd op een tropisch oord werd doorgebracht. Annemiek zet in de Winter het liefste alle koeien gewoon op stal en pakt een warme kop chocolademelk, maar Milou gaat gerust naar buiten om de sneeuw op te zoeken. Zij is niet zo’n koukleum.

3. Annemiek mist haar diertjes

Milou en Annemiek zijn allebei gigantische dierenvrienden, maar waar Milou alleen haar trouwe viervoeter achter moet laten, moet Annemiek afscheid nemen van haar hond, kat, paard en een stal vol met koeien. En al je dierenvrienden weken lang achter laten, zeker als je al je hele leven met hen bent opgegroeid, gaat je niet in de koude kleren zitten. Het zou dus beter voor Annemiek en haar diertjes zijn geweest als ze Milou hadden gevraagd.

4. Milou blijft altijd positief

Het is geen geheim dat Annemiek niet altijd even fijne herinneringen heeft aan het grote Boer Zoekt Vrouw avontuur. Ze heeft zich meerdere malen negatief uitgelaten over haar deelname. Opvallend is het wel dat ze nu dus weer in zee gaat met een ander groot televisie avontuur. Milou daarentegen is altijd het zonnetje in huis en gaat overal met een grote glimlach op haar gezicht heen. Veel leuker dus om naar te kijken.
5. Meer Milou op televisie is altijd een goed idee

De laatste reden heeft niet zozeer met Annemiek te maken, maar alles met Milou zelf. De voormalig deelneemster van Boer Zoekt Vrouw is namelijk een van de leukste, meest spontane en prachtige vrouwen van het land. Het is dus altijd een goed idee om meer van haar te laten zien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!