5 heerlijke foto’s van FHM500-winnares Abbey Hoes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Abbey Hoes is verkozen tot de mooiste vrouw van Nederland! Dat moet gevierd worden! Hoe we dat doen? Met 5 prachtige foto’s van deze beeldschone actrice!

FHM verkiest Abbey Hoes tot mooiste vrouw van Nederland

Onlangs waren de FHM uitreikingen weer. Elk jaar wordt er een influencer of bekende vrouw verkozen tot mooiste vrouw van Nederland. Dit jaar was dat Abbey Hoes, en dat is natuurlijk meer dan terecht. Abbey is een totaalplaatje en een prachtige verschijning. Daarom speciaal voor jou; 5 prachtige foto’s van de actrice. Maak je klaar, want je hebt hier te maken met de mooiste vrouw van Nederland.

Abbey Hoes stiekem fan van foute panterprint

Dat Abbey Hoes een beetje een foute kant heeft, mag geen raadsel wezen. Op deze foto is dan ook te zien hoe de actrice in een mooie panterprint-outfit poseert. Terwijl ze een kusje naar de camera geeft, en een schattig brilletje opheeft. Duidelijk is te zien dat de actrice stiekem wel houdt van dit printje, aangezien ze hartstikke zelfverzekerd lijkt op de foto. Maar dat mag ook wel, met zo’n uiterlijk.

Abbey Hoes lijkt een echt natuurmeisje op mooie foto

Dat Abbey Hoes altijd over alles enthousiast is, mag duidelijk zijn. De actrice haalt optimaal plezier uit het leven en is dan ook niet snel chagrijnig te krijgen. Zet Abbey ergens neer, en ze weet er wel wat leuks van te maken. Zo ook op deze foto, waarin Abbey haar optimale geluk uit de natuur lijkt te halen. Met een brede glimlach poseert de actrice naar de camera terwijl ze in een luchtig jurkje op een steen zit.

Abbey Hoes zet haar meest ondeugende blik op

Op deze foto is te zien dat Abbey Hoes ook stiekem heel ondeugend kan zijn. De actrice kijkt expres heel ondeugend op deze foto en weet dan ook precies wat ze doet. Met een zwart spijkerjack aan poseert de actrice weer voor de camera. Ze heeft duidelijk ervaring met model staan, want het ziet eruit alsof ze dit niet voor de eerste keer doet. En met zo’n uiterlijk, is het logisch dat ze ervaring heeft in het modellenwereldje.

Abbey Hoes geeft kusje aan volgers op foto

Dat Abbey Hoes van haar volgers en fans houdt, mag duidelijk zijn. De actrice bedankt haar fans altijd erg en is dan ook erg dankbaar voor wat ze nu al heeft bereikt. Op deze foto bedankt ze haar volgers op een iets andere manier. Hier geeft de actrice namelijk een kusje aan haar volgers! Door middel van een selfie kust de actrice naar de camera toe, en plaatst deze uitdagende foto op Instagram.

Abbey Hoes poseert in haar chill-outfit

Op deze foto is te zien hoe Abbey eruit ziet nadat ze een lekker dagje thuis heeft gezeten. De actrice maakt een selfie in de spiegel, en haar outfit straalt gewoon comfort uit. Terwijl Abbey schattig de camera in loert, poseert ze in deze comfortabele trui.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...