5 heerlijke foto’s van FHM500-winnares Abbey Hoes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Abbey Hoes is verkozen tot de mooiste vrouw van Nederland! Dat moet gevierd worden! Hoe we dat doen? Met 5 prachtige foto’s van deze beeldschone actrice!

FHM verkiest Abbey Hoes tot mooiste vrouw van Nederland

Onlangs waren de FHM uitreikingen weer. Elk jaar wordt er een influencer of bekende vrouw verkozen tot mooiste vrouw van Nederland. Dit jaar was dat Abbey Hoes, en dat is natuurlijk meer dan terecht. Abbey is een totaalplaatje en een prachtige verschijning. Daarom speciaal voor jou; 5 prachtige foto’s van de actrice. Maak je klaar, want je hebt hier te maken met de mooiste vrouw van Nederland.

Abbey Hoes stiekem fan van foute panterprint

Dat Abbey Hoes een beetje een foute kant heeft, mag geen raadsel wezen. Op deze foto is dan ook te zien hoe de actrice in een mooie panterprint-outfit poseert. Terwijl ze een kusje naar de camera geeft, en een schattig brilletje opheeft. Duidelijk is te zien dat de actrice stiekem wel houdt van dit printje, aangezien ze hartstikke zelfverzekerd lijkt op de foto. Maar dat mag ook wel, met zo’n uiterlijk.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ABBEY HOES (@abbeyhoes)

Abbey Hoes lijkt een echt natuurmeisje op mooie foto

Dat Abbey Hoes altijd over alles enthousiast is, mag duidelijk zijn. De actrice haalt optimaal plezier uit het leven en is dan ook niet snel chagrijnig te krijgen. Zet Abbey ergens neer, en ze weet er wel wat leuks van te maken. Zo ook op deze foto, waarin Abbey haar optimale geluk uit de natuur lijkt te halen. Met een brede glimlach poseert de actrice naar de camera terwijl ze in een luchtig jurkje op een steen zit.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ABBEY HOES (@abbeyhoes)

Abbey Hoes zet haar meest ondeugende blik op

Op deze foto is te zien dat Abbey Hoes ook stiekem heel ondeugend kan zijn. De actrice kijkt expres heel ondeugend op deze foto en weet dan ook precies wat ze doet. Met een zwart spijkerjack aan poseert de actrice weer voor de camera. Ze heeft duidelijk ervaring met model staan, want het ziet eruit alsof ze dit niet voor de eerste keer doet. En met zo’n uiterlijk, is het logisch dat ze ervaring heeft in het modellenwereldje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ABBEY HOES (@abbeyhoes)

Abbey Hoes geeft kusje aan volgers op pikante foto

Dat Abbey Hoes van haar volgers en fans houdt, mag duidelijk zijn. De actrice bedankt haar fans altijd erg en is dan ook erg dankbaar voor wat ze nu al heeft bereikt. Op deze foto bedankt ze haar volgers op een iets andere manier. Hier geeft de actrice namelijk een kusje aan haar volgers! Door middel van een selfie kust de actrice naar de camera toe, en plaatst deze uitdagende foto op Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ABBEY HOES (@abbeyhoes)

Abbey Hoes poseert in haar chill-outfit

Op deze foto is te zien hoe Abbey eruit ziet nadat ze een lekker dagje thuis heeft gezeten. De actrice maakt een selfie in de spiegel, en haar outfit straalt gewoon comfort uit. Terwijl Abbey schattig de camera in loert, poseert ze in deze comfortabele trui.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ABBEY HOES (@abbeyhoes)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Gretige Nina Warink blaast volgers omver met fotoshoot in ondergoed

Uit de fotoshoot met Hunkemöller zijn prachtige plaatjes gerold waar je mond echt open van gaat staan! Nina Warrink verrast ons enorm!

Foto: Jade Anna laat rits openscheuren met lekkere positie

De kleding van Jade Anna houdt het niet meer vol wanneer ze diep door haar knieën zakt... Als dat maar goed gaat!

Foto: Roxeanne Hazes draagt helemaal niks onder open, leren jasje

Zangeres Roxeanne Hazes viert een speciale mijlpaal met een speciale foto... Haar volgers slaan spontaan achterover van het verleidelijke kiekje dat ze plaatst op haar sociale media.