5 foto’s die laten zien hoe Gaby Blaaser haar strak houdt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gaby Blaaser heeft een verschrikkelijk goed . En daar doet de influencer enorm haar best voor. In deze vijf foto’s zie je hoe ze dat doet.

Instagram model en influencer Gaby Blaaser weet altijd haar volgers omver te blazen met foto’s van haar spectaculaire . Maar om dat zo strak te houden, moet Gaby een hoop werk verrichten. Nu vraag je jezelf misschien af wat de geheimen zijn van Gaby. Hoe doet ze het toch, dat strakke ? Nou geen zorgen, Gaby is de moeilijkste niet. Op haar Instagram deelt ze regelmatig goede tips en haar work-out routines. Hoe Gaby haar precies zo strak houdt zie je in onderstaande foto’s.

Lees ook: De mooiste Instagram foto’s van Gaby Blaaser
Foto 1: Gaby op de sportvelden

Ouderwets sporten in de openlucht. Het klinkt soms als een hoop gedoe in vergelijking met de sportschool, maar als je Gaby mag geloven is het wel een stuk prettiger. De zon op je gezicht, lekker tussen de natuur. Je traint zo niet alleen je spieren, maar geeft je brein ook even de kans om bij te komen van de drukte van werk, school en het stadse bestaan. Twee vliegen in één klap. In haar strakke legging zoekt Gaby lekker de sportvelden op.
Foto 2: Gaby aan de shakes

Iedereen weet dat sporten maar voor een deel bijdraagt aan een gezond en strak . Voeding werkt ook voor een groot deel mee de transformatie. Gaby weet dit als geen ander, daarom staat ze graag als keukenprinses aan het aanrecht om haar shakes voor te bereiden. En dat is soms iets meer gedoe dan je verwacht. Niet zo knoeien Gaby, je zit helemaal onder!
Foto 3: Flink doorpakken met Gaby

De truc naar die heerlijke summer body is doorpakken, niet opgeven. Ook als de zon hoog aan de hemel staat en het zweet van je voorhoofd loopt, moet je doorpakken. Een goede combinatie van krachttraining en cardio zijn belangrijk. Daarin kan je gewoon het voorbeeld van Gaby volgen. De prachtige influencer blijft maar werken aan haar geweldige .
Foto 4: Gaby sport in kleding waar ze zich lekker in voelt

Sporten kan een hele klus zijn, zeker als je van mening bent dat je er niet zo goed uit ziet nog. Daarom is het belangrijk om te sporten in kleding waar je jezelf comfortabel in voelt en waarvan jij denkt dat je er op je allerbest bij loopt. Gaby is hier heel goed in. Ze kiest bewust outfits waar haar goed in uitkomt tijdens het sporten. Dat motiveertenorm om beter je best te doen.
foto 5: De fruitmand van Gaby

De laatste tip van de beeldschone influencer is om genoeg fruit te blijven eten. Vitamines zijn belangrijk in het stimuleren van je . Door meer fruit te eten en minder te snacken, breng je jouw calorieën intake omlaag, ben je fitter, heb je meer energie en ga je er beter uit zien. Kijk maar naar Gaby en haar fruitmand. Die zijn het levende bewijs dat de combinatie sporten en fruit een hele goede is.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Schaatsster Pien Hersman sluit seizoen af met wonderbaarlijke metamorfose

Het schaatsseizoen is ten einde, maar dat betekent niet dat Pien Hersman niet nog een laatste verrassing kan laten zien. 

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.