3 toffe én nieuwe sportactiviteiten om te doen met je vrienden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vind jij dat sporten naast gezond vooral leuk moeten zijn en zijn jij en jouw vrienden altijd op zoek naar uitdaging, avontuur en competitie? Dan hebben wij hier een rijtje met sporten waarvan wij denken dat je er in no-time verslaafd aan bent.

Bossaball

Dat ook volwassen mannen nog enorm blij worden van luchtkussens en trampolines, blijkt wel uit de razendpopulaire nieuwe sport: bossaball. Het is een combinatie van voetbal, volleybal en gymnastiek. Je kan zo gek niet bedenken of het is een manier waarop de bal over het net gaat; denk aan salto’s en een fraaie omhaal. Het spel wordt gespeeld door twee teams, dus naast dat het gigantisch intensief is, is het ook dé sport om samen met je beste vrienden te beoefenen.

Flyboarding

Het geeft je een enorme adrenalinekick en een gevoel van vrijheid; flyboarden is dé populaire nieuwe watersport. Door middel van een enorme waterstraal word je meters de lucht in geduwd. Wanneer je het onder de knie hebt, kun je je gedragen alsof je de zwaartekracht verslagen hebt. Los van alle tricks in de lucht, kun je ook meters onder water duiken. Dus zijn jij en jouw vrienden avontuurlijk ingesteld en houden jullie wel van de nieuwste gadgets? Dan kan je het beste alvast op deze pagina je zorgverzekering vergelijken en een geschikte zorgverzekering afsluiten, want flyboarding is en blijft een extreme sport – je moet dus wel tegen een stootje kunnen.

Padel

Een sport die inmiddels uit zijn voegen barst in dit land: het broertje van tennis en squash, oftewel padel. Heb jij tennis wel eens uitgeprobeerd, maar kan je het plezier er nog niet helemaal in vinden? Dan is padel de perfecte balsport, die minder technisch is dan tennis en daardoor voor iedereen en elk niveau fantastisch. Je speelt één tegen één of in teams van twee. Het kleine speelveld wordt omringd door glazen wanden waar je ook tegenaan speelt. De rally’s kunnen daardoor eindeloos duren en uitgeput; dat raak je zeker. Doe het een middagje als mannenuitje, of maak er je go-to sport van.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn samen op vakantie en filmen écht alles (video!)

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn in Kroatië en zorgen ervoor dat alles wat ze meemaken aan hun volgers kunnen laten zien!

Kelly Piquet geniet van de zon in zeer kort topje (foto’s!)

Kelly Piquet is in Monaco waar de zon wel schijnt. Hier geniet zo volop van in een zeer kort topje!

Moet Jutta Leerdam zich zorgen gaan maken? Jake Paul kijkt vol naar ronde achterzijde van dame op strand (video!)

Het lijkt erop dat Jutta zich flink zorgen moet gaan maken. Jake Paul staart volop naar de achterzijde van een andere vrouw! Of kijkt hij toch ergens anders naar?