Netflix

Netflix is een streaming service waarop films en series te zien zijn. Een abonnement kost tussen €7.99 en €15.99 per maand, afhankelijk van je wensen. Hiervoor kijk je onbeperkt naar duizenden series en films. Je kan streamen via je televisie, laptop of smartphone, maar ook via een Chromecast of Apple TV. Dit betekent dat je vrijwel overal in staat bent te genieten van je favoriete serie of film. De dienst vervangt wereldwijd steeds meer de traditionele televisie. Netflix kwam in 2013 naar Nederland. Inmiddels neemt meer dan de helft van de Nederlandse gezinnen de dienst af. Mensen kijken graag wat ze leuk vinden, wanneer ze het leuk vinden. Maar wat als je niet weet wat je moet kijken? Wij helpen je er graag mee! Zo haal jij het meeste uit je netflix abonnement.

Oprichting Netflix

In 1997 werd Netflix opgericht door Reed Hastings en Marc Randolph in Scotts Valley, Californië. Aanvankelijk verhuurde Netflix diverse dvd's die in opvallende rode enveloppen per post werden verzonden. Zodra een dvd was bekeken, moest deze worden teruggestuurd naar Netflix. Het type abonnement bepaalde hoeveel dvd's iemand tegelijkertijd mocht huren. Uiteindelijk is Netflix overgestapt van dit bedrijfsmodel naar een streamingdienst.

Tips voor de beste series en films op Netflix

Regelmatig vind je op deze site artikelen over de beste kijktips op Netflix. Wij geven je de reden waarom een serie of film het kijken waard is. Zo kun jij met onze artikelen beter bepalen of het voor jou de moeite waard is eraan te beginnen. Scheelt je tijd! Wij analyseren daarnaast elke maand de beste series en films die Netflix binnenkort aan haar aanbod toe gaat voegen. Zo weet jij wanneer het nieuwe seizoen van You te streamen is, of wanneer een echte klassieker als The Godfather weer te zien is via Netflix. Houd dus onze feed in de gaten als je niks wil missen!

Bekend Netflix aanbod

Het Netflix aanbod is enorm uitgebreid. Dit is natuurlijk top, maar kan er ook voor zorgen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Netflix heeft zowel zogeheten Netflix Originals als series en films van andere producenten. Hoewel de naam Netflix Originals misschien het idee geeft dat dit een huismerk is, zitten er hele goede producties tussen. Een aantal bekende Netflix Originals zijn de series Better Call Saul en Stranger Things of de film The Highwaymen. Het aanbod van series en films van andere producenten wisselt veel en vaak, maar wij houden je ervan op de hoogte. Check het meest recente nieuws over het Netflix aanbod onderaan deze pagina.

Veel mensen willen Netflix opzeggen

Steeds meer streamingdiensten zijn beschikbaar in Nederland. Waar Netflix eerder op eenzame hoogte stond, moeten ze nu toch steeds meer vechten met de concurrentie om de abonnees. Om te voorkomen dat mensen opzeggen en overstappen, moet Netflix zorgen dat hun aanbod de moeite waard blijft. Benieuwd of jij er goed aan doet een andere steamingdienst te kiezen? Check onze pagina’s over HBO Max, Amazon Prime of Disney+ en vergelijk het zelf.

Nieuws over Netflix

Ferry-actrice Elise Schaap legt haar tong in de knoop tijdens indrukwekkende challenge

Elise Schaap is helemaal in haar nopjes met het nieuwe seizoen van Ferry. Ze heeft er zelfs een bijzonder filmpje voor gemaakt.

Elise Schaap laat Frank Lammers blozen met extreem flexibele pose (Video)

Elise Schaap laat medespeler Frank Lammers heel hard blozen door een fotoshoot met een wel erg flexibele pose...

Video: Elise Schaap laat zich van haar meest verleidelijke kant zien in Ferry: de Serie

De verleidelijke actrice Elise Schaap schittert in nieuwste trailer voor misdaadserie Ferry, binnenkort te zien op Netflix!

Zien: De eerste beelden van Max Verstappen in nieuw seizoen Drive To Survive

Max Verstappen heeft een aantal seizoenen niet mee gedaan aan Drive To Survive. Nu na een lange tijd afwezig te zijn is die toch weer terug.

Foto: Kijkers in shock door twee nieuwe actrices in House of the Dragon (HBO Max)

Er gaat een grote wisseling van de wacht plaatsvinden in de serie House of Dragon, de opvolger van Game of Thrones op HBO Max.

Foto: Katja Schuurman bedekt lichaam met sappig pakje

De knappe actrice, Katja Schuurman, heeft een geweldig lichaam. Het is alleen enorm zonde dat ze het nu met een sappig pakje bedekt!

Kijktips: Deze films en series moet je in September gezien hebben op Netflix!

Netflix heeft best wel wat nieuwe films en series klaar staan in September. En daar moet je de volgende simpelweg van gezien hebben!

Foto: Beeldschone Emily Carey valt op met scènes in House of the Dragon

Emily Carey ontpopt zich tot favoriet van de fans bij House of the Dragon. Deze schitterende dame steelt op Game of Thrones-manier de show!