Stranger Things

Mannenzaken.nl > Entertainment > TV > Stranger Things

Stranger Things

99 van de 100 keer blijkt een vermissing van een kind een vergissing. Vaak duikt het kind op bij familie, buren of bekenden. Maar Stranger Things gaat niet om die 99 keer, maar juist om die ene keer dat de vermissing écht een vermissing blijkt. En in Stranger Things is het wel een hele bijzondere. Wanneer een jongetje verdwijnt slaan familie, bekenden en de politie de handen ineen om het kind te vinden. Tijdens deze zoektocht komen ze erachter dat er meer speelt, er lijken mysterieuze krachten in het spel… 

Stranger Things is sinds 2016 te zien bij Netflix en is een zogeheten Netflix Original Serie. De serie is dankzij zijn populariteit overal terug te vinden. Er zijn Stranger Things shirts en schoenen, en voor de liefhebbers is er zelfs Stranger Things Lego.

Stranger Things cast

Veel van de hoofdrolspelers zijn tieners. Dit zorgde ervoor dat de makers van de show niet de luxe hadden bekende en bewezen acteurs en actrices te casten. Hoofdrolspeelster Millie Bobby Brown had bijvoorbeeld buiten een paar hele kleine bijrollen in NCIS, Modern Family en Grey’s Anatomy nog nauwelijks ervaring.  Toch krijgt de cast van fans en kenners niks dan lof. Carmen Cuba, verantwoordelijk voor de casting, won zelfs een Emmy Award voor uitstekende casting. Veel van de jonge acteurs en actrices kregen steeds meer en betere rollen in andere werken, als gevolg van het succes van Stranger Things.  

Stranger Things seizoen 4 en seizoen 5 release date

Op 27 mei 2022 ging het vierde seizoen van Stranger Things in première. Dit seizoen zou eigenlijk eerder komen, maar vanwege de coronapandemie hadden de opnames vertraging opgelopen. Omdat dit seizoen een stuk groter was dan eerdere seizoenen van Stranger Things werd het opgesplitst in twee volumes. Volume 1 bestond uit de eerste zeven afleveringen. Volume 2 bestond uit aflevering 8 en 9 en was te zien vanaf 1 juli 2022. De makers van de show, Matt en Ross Duffer, hebben bevestigd dat er ook nog een vijfde seizoen gaat volgen. Seizoen 5 wordt wel het finaleseizoen. De opnames zijn inmiddels begonnen. Over de release datum van het laatste deel is nog niks bekend. 

Nieuws

Foto: ‘Eleven’ van Stranger Things is ineens bloedmooie vrouw

Eén van de meest opvallende karakters uit Stranger Things is misschien wel 'Eleven'. Dit karakter wordt gespeeld door niemand minder dan Millie Bobby Brown. In de serie ziet Eleven er niet altijd erg charmant uit, maar Millie heeft een flinke opknapbeurt gehad en de actrice ziet er tegenwoordig prachtig uit...

Profiel

Eerste aflevering: 2016 
Zender: Netflix 

Foto's