Zien: De eerste beelden van Max Verstappen in nieuw seizoen Drive To Survive

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Max Verstappen heeft een aantal seizoenen niet mee gedaan aan Drive To Survive. Nu na een lange tijd afwezig te zijn is die toch weer terug.

Voordat het nieuwe Formule 1-seizoen van start gaat, brengt Netflix eerst het nieuwe seizoen van Drive To Survive uit. De eerste beelden van het nieuwe seizoen zijn opgedoken en Max Verstappen is ook weer aanwezig! Vanaf 24 februari is het te zien op Netflix.

Max Verstappen keert terug na lange afwezigheid Drive To Survive

De voorgaande seizoenen was Max Verstappen niet te zien in Drive To Survive. Hij wilde niet meewerken aan de succesvolle serie om een aantal redenen. Netflix zetten hem in zijn eerste Formule 1-jaren namelijk slecht in beeld. Ze verdraaide verhalen en gebeurtenissen waardoor veel Formule 1-fans Max Verstappen gingen haten. Zo zou het vertrek van Daniel Ricciardo destijds bij Red Bull te maken hebben met de ruzies tussen hem en Verstappen. Dit was totaal niet het geval. Integendeel, want de twee mannen konden uitstekend met elkaar opschieten. Doordat Netflix de Nederlandse coureur zo slecht in het daglicht heeft neergezet, besloot hij niet meer mee te doen met de serie. Hierdoor was Max Verstappen weinig te zien de afgelopen jaren, ondanks dat hij wereldkampioen werd.

Nieuwe ronde, nieuwe kansen voor Max Verstappen in Drive to Survive

Afgelopen seizoen is Max Verstappen weer wereldkampioen geworden, maar dit keer deed hij wel mee met de Netflix serie Drive To Survive. Nu zijn de eerste beelden opgedoken en inderdaad is Max Verstappen voor de camera’s te zien. Heel veel zegt Max Verstappen nog niet. Er werd aan hem gevraagd hoe het voelt om weer in de stoel te zitten en hij reageert met “Alright”. Gelukkig heeft hij wel een grote glimlach op zijn gezicht en word dit seizoen weer genieten geblazen.
Terugblik op Drive To Survive seizoen 4, waar Max Verstappen niet aanwezig was

Door het verdraaien van de waarheid in voorgaande seizoenen besloot Max Verstappen niet mee te doen aan seizoen 4 van Drive To Survive. Vele fans waren hier teleurgesteld over toen zij dit hoorde. Ook achteraf was er natuurlijk veel teleurstelling, want dit was één van de beste Formule 1-seizoenen ooit. Max Verstappen verscheen dan niet voor de camera, maar Netflix liet genoeg acties van Max Verstappen op de baan zien. Omdat Max Verstappen één van de hoofdrolspelers is, heeft Netflix contact met hem opgenomen. Door zijn enorme talent en succes moesten ze hem wel in de serie hebben. Dit is uiteindelijk ook gelukt en in het nieuwe seizoen is die gelukkig weer voor de camera te bewonderen.
Wat te verwachten van het nieuwe seizoen Drive To Survive?

Er is het afgelopen Formule 1-seizoen veel gebeurd. Maar wat kan de kijker nou gaan verwachten? Hier is nog weinig over bekend, maar er zijn natuurlijk al genoeg onderwerpen in te vullen. Zo verwachten de kijkers dat er een aflevering over Sebastian Vettel gaat die na afgelopen seizoen is gestopt. Het gaat natuurlijk over de rivaliteit tussen Charles Leclerc en Max Verstappen, maar ook over transfers binnen de Formule 1-teams. Zo gaat Fernando Alonso voor Aston Martin rijden en Pierre Gasly voor Alpine. De Drive To Survive regisseurs hebben dus genoeg te doen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!