Zoek de schokkende verschillen: Max Verstappen en zijn F1-collega’s toen en nu

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Er zijn nieuwe beelden uit Drive to Survive verschenen en die vergelijken Max Verstappen van vroeger met nu. Bekijk het snel.

Drive to Survive gaat alweer zijn vijfde seizoen in en dat betekent dat het tijd is om even een keertje terug te blikken naar hoe de deelnemende coureurs er vijf jaar geleden bij liepen en hoe ze er nu uit zien. Voor de meeste is er niet zo heel erg veel veranderd, maar vooral Max Verstappen lijkt toch wel een beetje getransformeerd te zijn. Zijn uiterlijk heeft best wel even een verandering ondergaan. Kijk hier snel de foto’s en oordeel zelf maar!

Max Verstappen is een stukje meer volwassen geworden

Toen Max een aantal jaar geleden als een razend talent tussendoor kwam racen, zag hij er fysiek ook nog een stukje jonger uit. Maar de afgelopen jaren lijkt Max snel volwassen te zijn geworden. Dat wil de druk van een wereldkampioenschapstitel nog wel eens met je doen. Max heeft er een baardje bijgekregen en heeft een meer gedefinieerd gezicht, waarschijnlijk door het vele sporten wat hij nog naast het racen doet. Max ziet er in ieder geval nog steeds hartstikke gezond en sterk uit. Hij maakt maar weer eens duidelijk dat ook de F1 gewoon topsport is en dat je als coureur dat ook wel uit mag stralen.

Max niet veel te zien in Drive to Survive

Dit seizoen schijnt Max Verstappen niet zo heel erg veel te zien te zijn in Drive to Survive. Het seizoen schijnt wat saaier te zijn dan je gewend bent. Maar alsnog blijft het natuurlijk een mooie serie om te volgen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Tina Nijkamp ergert zich kapot aan ronde vorm bij Hélène Hendriks tijdens De Oranjezondag: ‘Zo jammer’

Hoewel de kijkcijfers een beetje aantrekken, is er nog steeds genoeg mis bij De Oranjezondag. Vooral dit aspect van de talkshow moet zo snel mogelijk aangepast worden, aldus Tina Nijkamp...

Auw: Enorme misser bij nieuwe serie Máxima zorgt voor wegzappende kijkers

De nieuwe serie Máxima heeft de enorme verwachtingen niet echt waar kunnen maken. Een simpel detail zorgde ervoor dat veel kijkers wegbleven...

Jack van Gelder fileert tafelgast tijdens De Oranjezondag: ‘Hij is zo ijdel als wat’

Jack van Gelder spaart zijn collega Rutger Castricum absoluut niet. Tijdens De Oranjezondag wordt er over- en weer flink met modder gegooid!