Eerste reacties op afleveringen ‘Drive to Survive’ seizoen 6 wijzen op saaiste serie ooit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Reddit

De namen van de afleveringen van het nieuwe seizoen van Drive tot Survive zijn bekend, evenals de trailer. Het lijkt erop dat dit het saaiste seizoen ooit zal zijn.

Drive to Survive is terug, maar niet bepaald beter dan ooit

De populaire Netflix-serie Drive to Survive heeft de officiële trailer vrijgegeven, evenals de namen van de afleveringen voor het zesde seizoen. Hieruit blijkt dat het zesde seizoen het saaiste seizoen ooit zal worden. Zeker als je fan bent van Max verstappen. Het lijkt er namelijk op dat geen een aflevering over hem zal gaan, terwijl hij zonder moeite wereldkampioen werd. Dat is toch wel een beetje gek, om Max maar zo weinig in de spotlight te hebben staan. Waar zal dat aan liggen? Nou, Max had niet echt zin om veel te verschijnen op beeld. Voor hem is drama niet bepaald iets wat hem aantrekt. En dus laat hij dit liever schieten.

Max Verstappen en de makers van Drive to Survive zijn het niet eens

Voor de makers van de serie is drama natuurlijk enorm belangrijk om kijkers aan te trekken. Aangezien het zo absurd goed ging bij het team van Verstappen, is hier weinig drama te zien. Hierdoor zal Verstappen erg weinig voorkomen in de serie die de tien raceteams achter de schermen volgt. Naast het overtuigende kampioenschap van Verstappen is er verder ook niet veel spectaculairs gebeurd dit seizoen, de trailer spreekt volgens velen dan ook niet echt aan. Op 23 februari 2024 komt de serie op Netflix te staan.

Negatieve reacties op nieuwe seizoen Drive to Survive

De reacties onder de trailer bevestigen ook nog eens dat het komende seizoen van Drive to Survive waarschijnlijk niet heel spectaculair zal zijn. De reacties staan vooral vol met opmerkingen over de favoriet uit de serie, Guenther Steiner. Hij zal dit keer voor het laatst te zien zijn in de serie, in ieder geval als teambaas van Haas. Zijn contract is afgelopen seizoen namelijk niet meer verlengt. Door zijn gescheld en grappige opmerkingen, is hij de meest geliefde persoon uit de serie. Op Reddit zijn de namen van de afleveringen bekend gemaakt. Onder deze post zijn de reacties nog negatiever. Zo staat er onder andere dat Max Verstappen totaal vergeten wordt, terwijl hij flink heeft gedomineerd het hele seizoen. Ook zeggen fans dat ze het Drive to Survive niet echt kwalijk kunnen nemen, aangezien er ook niet veel spectaculairs gebeurd is. Er wordt in ieder geval een heel saai seizoen verwacht.

geunther steiner

Drive to Survive gaat zelf moeilijk overleven

De serie zal het dus waarschijnlijk niet zo goed doen onder de fans van de sport. En dat betekent dat je niet te hard op een nieuw seizoen hoeft te rekenen hierna. De sport is eigenlijk sinds de komst van Max Verstappen ook niet meer zo interessant om naar te kijken. De coureur weet al zoveel te winnen dat er eigenlijk stiekem niet meer zoveel aan is. Er is daarnaast ook maar weinig drama gaande in de F1, wat een serie als deze niet ten goede komt.

Op de hoogte blijven van Max Verstappen?

Wil jij op de hoogte blijven van het komende seizoen van Verstappen? Kijk dan even op zijn Instagram.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!