Max Verstappen

Max Verstappen bio

Profiel

Geboortedatum: 30 september 1997
Lengte: 1,81 meter
Sterrenbeeld: Weegschaal
Geboorteplaats: Hasselt, België
Woonplaats: Monaco
Familie: (vader) Jos Verstappen, (moeder) Sophie Kumpen, (zus) Victoria Verstappen
Relatie: Ja, met Kelly Piquet
Beroep: F1-coureur
Instagram: De Instagram van Max is @maxverstappen1

Foto's

Max Verstappen familie
Max Verstappen relatie

Sportman Max Verstappen

Max Verstappen is een Nederlandse coureur die uitkomt voor het F1 Racing Team van Red Bull. Zijn Formule 1-debuut vond plaats op 15 maart 2015 tijdens de Grand Prix van Australië in Melbourne, waar hij startte met nummer 33. Ondanks dat hij uiteindelijk de negende positie behaalde, werd hij tijdens de race geplaagd door een motorprobleem. Inmiddels heeft Max Verstappen al indrukwekkend drie wereldtitels op zijn naam staan. Verder komt de Nederlandse coureur uit een echte autosport familie. Zijn vader, Jos Verstappen, heeft ook deelgenomen aan de Formule 1. Bovendien was Max Verstappens moeder, Sophie Kumpen, actief in de karting, en is de achterneef van Max Verstappen, Anthony Kumpen, een professioneel Belgisch autocoureur.

Max Verstappen vermogen

Met al het succes in de autosport heeft de Nederlander een aanzienlijk vermogen vergaard. Naar verluidt zou Max Verstappen jaarlijks minstens 59 miljoen euro verdienen. In 2021 kwam Max Verstappen echter in het nieuws toen de Volkskrant de Formule 1-coureur beschuldigde van een legale vorm van belastingontduiking. Desondanks was de manager van Max Verstappen, Raymond Vermeulen, het hier niet mee eens en betwistte de beschuldigingen. Volgens Raymond Vermeulen stelt Max Verstappen zich keurig op en betaalt hij belasting over de sportprestaties die zij in Nederland leveren. Daarnaast zou Max Verstappen ook in andere landen belasting betalen waar inkomsten worden gegenereerd.

Max Verstappen, relatie, vriendin

Sinds 2021 heeft Max Verstappen een relatie met het model Kelly Piquet. Zij is overigens de dochter van Nelson Piquet sr, een voormalig Formule 1-coureur die driemaal wereldkampioen is geworden. Kelly Piquet heeft uit haar vorige relatie met Daniil Kvjat een dochtertje genaamd Penelope, waar Max Verstappen ook regelmatig mee te zien is.

Nieuws

Video: Kelly Piquet vangt witte klodders in hand op; Max Verstappen geniet volop

Max Verstappen geniet volop van zijn knappe vriendin die flinke witte klodders opvangt in haar hand en uitsmeert over haar hele gezicht.

Zoek de schokkende verschillen: Max Verstappen en zijn F1-collega’s toen en nu

Er zijn nieuwe beelden uit Drive to Survive verschenen en die vergelijken Max Verstappen van vroeger met nu. Bekijk het snel.

Zoek de verschillen: De auto van Max Verstappen van vorig jaar en dit jaar naast elkaar

Max Verstappen rijdt over het algemeen in hele snelle auto's. Maar wat is nou eigenlijk het verschil tussen die wagens?

Fans herkennen veelzeggend lachje van Max Verstappen: Nederlander verraadt dat hij wéér wereldkampioen wordt

De eerste testdagen zitten er op en de nieuwe wereldkampioen lijkt al bekend te zijn. Het gezicht van Verstappen spreekt boekdelen...

Eerste reacties op afleveringen ‘Drive to Survive’ seizoen 6 wijzen op saaiste serie ooit

De namen van de afleveringen van het nieuwe seizoen van Drive tot Survive zijn bekend, evenals de trailer. Het lijkt erop dat dit het saaiste seizoen ooit zal zijn.

Foto: Kelly Piquet droomt van dampend boottochtje met Max Verstappen

Kelly Piquet weet met haar nieuwste foto weer een hoop los te maken bij haar fans. Het ziet er in ieder geval goed uit voor haar en Max. 

Foto: Fans hebben één flink kritiekpunt op nieuwe auto Max Verstappen

Na de lancering van de nieuwe auto van Verstappen zijn er bakken met kritiek. De fans zijn vooral niet te spreken over dit detail...

Video: Max Verstappen onthult zeer opvallend detail op zijn nieuwe racehelm

De nieuwe helm van Max Verstappen is bekend! De makers hebben een zeer vet detail op de helm gemaakt wat typisch bij hem past...