Deze nieuwe beelden van House of the Dragon seizoen 2 dwingen fans nú al tot een keuze

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De nieuwe trailer van seizoen 2 van House of the Dragon staat online. De vraag die centraal staat: Aan wiens kant sta jij dit seizoen?

Aan wiens kant sta je? Die van Rhaenyra Targaryen of die van Alicent Hightower? Die vraag lijkt deze trailer op te willen roepen. De serie House of the Dragon volgt de familie Targaryen in een heftige oorlog, jaren voordat de gebeurtenissen van Game of Thrones plaatsvinden. De prequel is duidelijk net zo spannend als het origineel en houdt zich niet in!

Eerste beelden van House of the Dragon seizoen 2 nu te zien

De fans van House of the Dragon praten nog steeds na over het spectaculaire eerste seizoen. Seizoen 2 werd dus flink naar uitgekeken. En nu daar eindelijk een trailer van is, kom je er achter wat de personages allemaal te wachten staat komend jaar. Bekijk de trailer van het nieuwe seizoen nu snel hier!

Vijanden op het scherm, vrienden voor het leven

De actrice Olivia Cooke en Emma D’Arcy zijn misschien op het scherm wel rivalen en vijanden van elkaar, maar in het echte leven zit dat toch echt wel eventjes anders. Je kan in alles wat ze doen heel erg duidelijk de chemie tussen hen proeven. Ze waren al helemaal weg van elkaar toen ze elkaar voor het eerst ontmoette. Het kostte volgens Emma welgeteld 45 seconden voordat ze helemaal verzot was op Olivia. Gelukkig is de spanning uit de serie niet voelbaar in het echte leven. Dat maakt de opnames ook een stuk makkelijker.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Noa Vahle maakt selfie in verlaten sportschool in tijdens snoepreisje

Noa Vahle laat zichzelf zien tijdens sportsessie in een compleet verlaten sportschool. Wat ziet de foto van deze blondine er mooi uit. 

Video: Hete Jutta Leerdam onthult unieke samenwerking met Netflix

Netflix is een samenwerking aangegaan met de hete Jutta Leerdam. Wij begrijpen precies waarom Netflix haar heeft gekozen voor déze video.

Video: Schaatsster Robin Groot verrast Joy Beune met innige omhelzing na flinke knal

Robin Groot laat 'Gouden' collega-schaatsster Joy Beune flink schrikken, maar maakt het daarna snel goed met een warme knuffel...