Deze nieuwe beelden van House of the Dragon seizoen 2 dwingen fans nĂș al tot een keuze

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De nieuwe trailer van seizoen 2 van House of the Dragon staat online. De vraag die centraal staat: Aan wiens kant sta jij dit seizoen?

Aan wiens kant sta je? Die van Rhaenyra Targaryen of die van Alicent Hightower? Die vraag lijkt deze trailer op te willen roepen. De serie House of the Dragon volgt de familie Targaryen in een heftige oorlog, jaren voordat de gebeurtenissen van Game of Thrones plaatsvinden. De prequel is duidelijk net zo spannend als het origineel en houdt zich niet in!

Eerste beelden van House of the Dragon seizoen 2 nu te zien

De fans van House of the Dragon praten nog steeds na over het spectaculaire eerste seizoen. Seizoen 2 werd dus flink naar uitgekeken. En nu daar eindelijk een trailer van is, kom je er achter wat de personages allemaal te wachten staat komend jaar. Bekijk de trailer van het nieuwe seizoen nu snel hier!

Vijanden op het scherm, vrienden voor het leven

De actrice Olivia Cooke en Emma D’Arcy zijn misschien op het scherm wel rivalen en vijanden van elkaar, maar in het echte leven zit dat toch echt wel eventjes anders. Je kan in alles wat ze doen heel erg duidelijk de chemie tussen hen proeven. Ze waren al helemaal weg van elkaar toen ze elkaar voor het eerst ontmoette. Het kostte volgens Emma welgeteld 45 seconden voordat ze helemaal verzot was op Olivia. Gelukkig is de spanning uit de serie niet voelbaar in het echte leven. Dat maakt de opnames ook een stuk makkelijker.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!