You

Netflix serie You

Netflix verovert steeds meer de harten van haar klanten met de zogeheten Netflix Originals. Dit zijn series en films die exclusief voor Netflix geproduceerd zijn. Terwijl het in het begin vaak matige series zonder sterk verhaal of met verschrikkelijke casting waren, lijkt Netflix inmiddels beter te weten wat ze moeten doen. Één van de bewijzen daarvan is You. De thrillerserie was in 2018 voor het eerst op Netflix te zien. Seizoen één van You is gebaseerd op het gelijknamige boek van Caroline Kepnes. Net als het boek, was het eerste seizoen van de serie ook meteen een hit. Het verhaal gaat over Joe Goldberg, een manager van een boekenwinkel in New York. Hij wordt verliefd op een schrijfster, waarna hij er alles aan wil doen om met haar te kunnen zijn. Al snel slaat deze wil om in een vorm van stalking en verliest Joe zichzelf steeds meer in zijn obsessie. De seizoenen bestaan uit 10 afleveringen van zo’n 50 minuten en zijn volledig te zien op Netflix. 

You cast

De cast van You bestaat uit een gezonde mix van bekende acteurs en nieuwkomers in Hollywood. Hoofdrolspeler Penn Badgley werd eerder al bekend dankzij onder andere Gossip Girl en John Tucker Must Die. Voor tegenspeelster Elizabeth Lail moet You juist de springplank worden die haar tot een filmster maakt. Buiten een paar bijrollen had ze nog niet zoveel ervaring.  

You seizoen 4

Op 22 maart 2022 bevestigde Netflix via twitter dat het filmen van You seizoen 4 begonnen was. In augustus hadden ze alle afleveringen al af. Met dit tempo hoeven fans gelukkig niet lang te wachten op het volgende seizoen. Inmiddels is bevestigd dat het seizoen in twee delen zal verschijnen. Het eerste deel van You seizoen 4 wordt beschikbaar op Netflix op 9 februari 2023. Het tweede deel volgt een maand later op 9 maart.

Nieuws

Ferry-actrice Elise Schaap legt haar tong in de knoop tijdens indrukwekkende challenge

Elise Schaap is helemaal in haar nopjes met het nieuwe seizoen van Ferry. Ze heeft er zelfs een bijzonder filmpje voor gemaakt.

Video: Elise Schaap laat zich van haar meest verleidelijke kant zien in Ferry: de Serie

De verleidelijke actrice Elise Schaap schittert in nieuwste trailer voor misdaadserie Ferry, binnenkort te zien op Netflix!

Zien: De eerste beelden van Max Verstappen in nieuw seizoen Drive To Survive

Max Verstappen heeft een aantal seizoenen niet mee gedaan aan Drive To Survive. Nu na een lange tijd afwezig te zijn is die toch weer terug.

Foto: Katja Schuurman bedekt lichaam met sappig pakje

De knappe actrice, Katja Schuurman, heeft een geweldig lichaam. Het is alleen enorm zonde dat ze het nu met een sappig pakje bedekt!

Kijktips: Deze films en series moet je in September gezien hebben op Netflix!

Netflix heeft best wel wat nieuwe films en series klaar staan in September. En daar moet je de volgende simpelweg van gezien hebben!

ZIEN: Deze 5 vette Netflix series en films staan op je te wachten in augustus

Netflix heeft voor augustus een hoop schitterende nieuwe toevoegingen klaarstaan! Met deze 5 series en films ben je sowieso een maand zoet!

Mr. Bean is terug: 3 redenen waarom je Man vs. Bee op Netflix moet kijken

Als je nog iets zoekt om je weekend te vullen, kijk dan niet verder. Man vs. Bee gaat jou door het weekend heen helpen. 

Netflix: 3 redenen waarom je seizoen 3 van The Umbrella Academy MOET kijken

Ja hoor! Na lang wachten is hier eindelijk het nieuwe seizoen van The Umbrella Academy. Om deze drie redenen moet je hem kijken. 
You Netflix

Profiel

Eerste uitzending: 2018
Zender: Netflix
Gebaseerd op: Boek ‘You’ van Caroline Kepnes

Foto's

You Netflix
You Netflix