Over ons

Welkom op Mannenzaken.nl!

In een wereld die steeds veeleisender wordt, snak je steeds vaker naar kleine oases van rust tijdens je drukke dagen. Mannenzaken helpt je graag om deze momentjes leuker te maken! Zodra je eindelijk in je treinstoel ploft, de kantoordeur achter je dichttrekt of een reden nodig hebt om je toiletbezoekje nét iets langer te laten duren, staat Mannenzaken voor je klaar. Wij weten op zo’n moment precies waar jij aan toe bent. Even geen rampnieuws, lastige maatschappelijke kwesties of politiek geneuzel, maar dingen waar mannen het liefst mee bezig zijn: vrouwen, sport en entertainment. Niet te lang van stof, boordevol visuele prikkels en áltijd met een knipoog – dat is Mannenzaken.nl!

Mannenzaken schrijft dagelijks over actuele onderwerpen. Ons diverse team van enthousiaste redacteuren speuren het internet af om verse verhalen op een typische Mannenzaken-manier aan je voor te schotelen. Hierbij mijden we doorsnee berichtgeving; we richten ons het liefst op de details die een nieuwtje interessant voor mannen maken. Als een sportvrouw een unieke prestatie levert, wil jij natuurlijk méér over die dame te weten komen! Zodra er iets opvallends gebeurt tijdens Vandaag Inside, kan je bij ons terecht voor de hoogtepunten en belangrijkste reacties. Ook helpen we je om je dagelijkse schermtijd effectief te besteden. Je hoeft niet meer urenlang te staren naar je onoverzichtelijk social media-feed. Wij houden Instagram, TikTok en andere socials voor je in de gaten. Mannenzaken serveert dan de pareltjes panklaar op je beeldscherm!

Dus: Als je puur op zoek bent naar vrouwelijk schoon, op de hoogte wil blijven van alles wat er op sport-, tv- en entertainmentgebied gebeurt, of gewoon op zoek bent naar luchtig vermaak tijdens je pauze – Dan kan je dat met een gerust hart aan Mannenzaken overlaten!

Wie zit er achter Mannenzaken? Mannenzaken.nl is powered by UP Internet, een internetmediabedrijf uit Nijmegen. UP Internet heeft jarenlange ervaring met het informeren, helpen en vermaken van internettend Nederland. Vanuit ons kantoor in Nijmegen, waar dus ook de redactie van Mannenzaken gevestigd is, werken we elke dag met ons jonge team aan uiteenlopende mediaprojecten.