Colofon

Dubbelglas

Hoofdredacteur

Zo eerlijk als een zwangerschapstest, ADHD’er zonder certificaat, grondlegger van de utopische stilzithouding en verkiest op de bank e-sporten nog altijd boven bankdrukken.

Zeebonk

Woordkunstenaar

Lang geleden aangespoeld op het bekendste strand van Drenthe. Een echte Zeeman, maar bonkt ook regelmatig op de deuren van andere ondergoedfirma’s.

Plantenbak

Woordkunstenaar

Kan als geen ander wandelgangen afluisteren en het volk op de hoogte stellen wat de ‘kleine vogeltjes’ vertellen. Doet dit bij voorkeur sneller dan F1-waggie van Max Verstappen.

Koekbakker

Woordkunstenaar

Wereldwijd hoofdsponsor van Cookie-meldingen, lacht om grappen die niet kunnen en leeft volgens het motto: when life gives you deeg, go bak some koek.

Kleinduimpje

Woordkunstenaar

Huis-tuin-en-keuken-filosoof die elke bijzaak des levens overpeinsd alsof het een levensbeschouwing is. Rijdt met motoren, al draait zijn schrijfmotor op koffie en het verlangen naar nicotine.

Mangosteen

Woordkunstenaar

Bijzonder exotisch fruitstukje dat zich in de Nederlandse kou warm weet te houden door enorm veel haar op de kin te laten groeien.

Nachtbraker

Woordkunstenaar

Vroege vogel die laat in de avond begint met fluiten. Eet, drinkt, slaapt en zuigt actualiteiten en wil desalniettemin de hoed weer terugbrengen naar de 21e eeuw.