Jeroen Pauw

Presentator Jeroen Pauw

Jeroen Pauw levensloop

Jeroen Pauw, opgegroeid in Loppersum, kende een veelzijdige carrière in de media. Hij begon als vrijwilliger-journalist bij de AVRO's radiojournaal en werkte bij de Evangelische Omroep als radio-omroeper. Daarna was Jeroen Pauw tien jaar lang freelance nieuwslezer voor ANP en werkte bij Radio Nederland Wereldomroep als omroeper en programmamaker. Op televisie presenteerde hij onder meer voor RTL Nieuws en VARA programma's zoals Studio Rembrandt en Kwestie van kiezen. Pauw richtte het productiebedrijf TVBV op en presenteerde bij BNN verschillende programma's. Bekendheid verwierf hij als presentator van programma's als NOVA, Pauw & Witteman en later het solo programma Pauw op NPO1. Ook was Jeroen Pauw betrokken bij meerdere televisieprogramma's rondom politieke debatten, zoals 'Pauw Verkiezingsdebat', en maakt hij diverse documentaires.

Jeroen Pauw relatie, vriendin, getrouwd

Volgens diverse bronnen werd beweerd dat Jeroen Pauw relaties had met diverse bekende vrouwen, zoals Loretta Schrijver, Manuela Kemp, Daphne Bunskoek en Sophie Hilbrand. Het is echter onduidelijk of hij werkelijk met al deze vrouwen een relatie had. Wat wel bekend is, is dat Jeroen Pauw momenteel een relatie heeft met Zoé Goddijn.

Jeroen Pauw litteken

Jeroen Pauw heeft een litteken op zijn hals met een aangrijpend verhaal erachter. Op tweejarige leeftijd werd hij ernstig blauw, waarna hij naar de huisarts werd gebracht. Aanvankelijk dacht de arts dat het niet ernstig was, maar later bleek dat een tracheotomie nodig was. Tijdens de operatie werd zijn keel opengesneden om infecties te verwijderen. De situatie was erg zorgwekkend en werd hem bijna fataal.

Jeroen Pauw Frans Timmermans

Gedurende een aflevering van de talkshow van Renze Klamer uitte Jeroen Pauw felle kritiek op Frans Timmermans vanwege een toespraak na de MH17-ramp. Pauw bestempelde Timmermans' speech gericht aan de VN Veiligheidsraad vijf dagen na de ramp als "schandalig" en "gelogen". Hij betwistte Timmermans' bewering dat de inzittenden van het vliegtuig tijdens de ramp bezig waren met romantische momenten, waarbij hij benadrukte dat dit niet strookte met de realiteit. Volgens Pauw maakte Timmermans misbruik van het emotionele verhaal van MH17 voor persoonlijk gewin, terwijl de slachtoffers zich niet bewust zouden zijn geweest van het feit dat zij door een raket zijn geraakt.

Nieuws

Tina Nijkamp: Sophie & Khalid met Jeroen Pauw als presentator valt enorm tegen

Tina Nijkamp geeft via haar Instagram aan dat de kijkcijferdebuut van Jeroen Pauw bij de talkshow Khalid & Sophie die is omgetoverd tot Sophie & Jeroen beduidend lager zijn dan verwacht.

Foto: Eva Jinek heeft ineens nieuwe man naast zich tijdens verkiezingen

Voorheen was Eva Jinek tijdens verkiezingen altijd op de tv te vinden samen met Jeroen Pauw bij de NPO. Maar nu ze bij RTL zit gaat ze 'vreemd' met andere mannen...

Fidan Ekiz in eerste aflevering De Vooravond

Fidan Ekiz is eindelijk los! Na een kleine try out naast Jeroen Pauw bij Op1 mocht de 44-jarige presentatrice eindelijk aan haar 'eigen' talkshowavontuur De Vooravond beginnen. Zijn we De Wereld Draait Door al vergeten?

‘Fidan Ekiz is nieuwe presentator DWDD’

Na haar opvallende optreden tegenover Wilfred Genee in talkshow Op1 riepen we met z'n allen om meer Fidan Ekiz. BNNVARA heeft geluisterd: Volgens het AD gaat ze vanaf augustus het nieuwe DWDD presenteren...

In de Spotlight: Fidan Ekiz bij Op1

De Veronica Inside-rel is nog niet afgelopen. Wilfred Genee schoof aan bij Op1, en liet zich door Fidan Ekiz en Jeroen Pauw aan de tand voelen...

Jutta Leerdam, Fidan Ekiz en meer Hot Topics

As we niet naar het strand kunnen, dan moeten we het strand maar naar onszelf halen...

Fidan Ekiz is de ideale partner

Deze presentatrice grijpt haar kans. En hoe!

Jeroen Pauwer weer op tv

Het zware geschut wordt ingezet: Jeroen Pauw vanaf zondag weer terug op tv.
Jeroen Pauw bio

Profiel

Geboortedatum: 15 augustus 1960
Sterrenbeeld: Leeuw
Afkomst: Hilversum, Nederland
Woonplaats: Amsterdam, Nederland
Relatie: Ja met Zoé Goddijn
Beroep: Presentator
Instagram: De Instagram van Jeroen is @pauwjeroen

Foto's

Jeroen Pauw presentator
Jeroen Pauw partner