Jeroen Pauwer weer op tv

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nog niet zo heel lang geleden kondigde Jeroen Pauw zijn afscheid van de vaderlandse televisie aan. Echter, in deze tijden van coronacrisis doet hij een stapje terug op die belofte. Is Jeroen Pauw het juiste vaccin om het volk gerust te stellen?

Het valt moeilijk te zeggen dat Jeroen Pauw gemist wordt op de late night van de Nederlandse Publieke Omroep (NPO). De presentator spat al sinds het einde van 2019 niet meer van je beeldscherm. In plaats daarvan laten onder andere Carrie ten Napel en Welmoed Sijtsma samen met hun partners hun magie werken.

Lees ook: Met Carrie ten Napel en Welmoed Sijtsma de zomer in

Jeroen Pauwer

Maar als minster-president Mark Rutte en Koning Willem-Alexander zendtijd krijgen om hun waardevolle woorden te laten klinken, dan laat je Jeroen Pauw geen keuze. Het volk smacht naar informatie rondom de uitbraak van het coronavirus. We hebben iemand nodig die de vragen stelt die anderen inslikken, dacht Jeroen ongetwijfeld. Iemand die met zijn vocabulaire spierballen de defensie van zijn gesprekspartner kapot kan slaan en de feiten op tafel krijgt. Oftewel: iemand met Jeroen Pauwer.

Jeroen Pauw alleen zondag Op1

In tegenstelling tot de talkshow Pauw zal Jeroen zijn Pauwer niet in zijn eentje ten tonele brengen. De presentator krijgt daarbij hulp van Fidan Ekiz. Fidan was eerder in de race om één van de presentatieduo’s van Op1 te worden, maar bedankte voor een stoeltje naast Tijs van den Brink. Naast Jeroen Pauw wilde ze wel graag zitten.

Lees ook: Eva Jinek jat duo-idee Op1

Daarnaast blijft het format van Op1 ook onaangetast. Het duo Pauw-Ekiz schuift alleen op zondag aan. De andere duo’s blijf je dus gewoon zien in de late avond van de NPO. Door de uitbraak van het coronavirus, heeft de publieke omroep besloten om extra uitzendingen in te lassen. Eerder werd deze uitzending verzorgd door Charles Groenhuijsen en Sander Schimmelpenninck. Of Jeroen Pauwer ook een einde gaat maken aan de verdeeldheid onder de corna-aanpak, zullen we dus nog moeten afwachten. Voor vuurwerk hoeven we in ieder geval niet te wachten tot 31 december.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!

Video: Schaatsster Pien Hersman sluit seizoen af met wonderbaarlijke metamorfose

Het schaatsseizoen is ten einde, maar dat betekent niet dat Pien Hersman niet nog een laatste verrassing kan laten zien. 

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!