Wilfred Genee

Presentator Wilfred Genee

Wilfred Willem Jozef Genee is een Nederlandse televisie- en radiopresentator, die o.a bekend is van programma’s als Veronica Inside, De Oranjezomer en Vandaag Inside. Daarnaast is Wilfred Genee ook nog eens iedere vrijdag van 16.00 tot 18.30 uur te beluisteren via BNR Nieuwsradio.

Ruzie Wilfred Genee met Johan Derksen

Wilfred Genee en Johan Derksen hadden in het verleden een gespannen relatie in de programma's waarin ze verschenen. Ondanks hun gezamenlijke optredens, ergerde Johan Derksen zich regelmatig aan de presentator. Derksen beweerde dat Genee soms onaangename vragen stelde om specifieke reacties uit te lokken. Zo liep Derksen zelfs eens weg tijdens een discussie met Genee. Bovendien zijn meerdere programma's onder druk komen te staan door conflicten tussen hen. Desondanks lijken hun relaties de laatste tijd verbeterd te zijn en verloopt het programma 'Vandaag Inside' uiterst succesvol!

Wilfred Genee relatie, vriendin, kinderen

Wilfred Genee heeft een relatie met Lili Pirayesh. Ze zijn zelfs getrouwd en hebben twee kinderen, Feline Genee en Timothy Luca Genee. Door de jaren heen zijn er echter al verschillende geruchten verschenen, waarin werd beweerd dat Wilfred Genee ontrouw zou zijn geweest. Of deze geruchten waar zijn, blijft echter onbevestigd.

Wilfred Genee vermogen

Met het succes van de diverse programma's die Wilfred Genee heeft gepresenteerd, heeft de presentator veel verdiend. Zo zou Wilfred Genee een jaarlijks salaris hebben van 700.000 euro. Bovendien wordt zijn huidige vermogen geschat op 3,5 miljoen euro.

Nieuws

Wilfred Genee verleidt Sam Hagens en Rutger Castricum tot delen van vakgeheimen (video)

Wilfred Genee vraagt Sam Hagens en Rutger Castricum naar vakgeheimen en er kwamen uiteindelijk wel wat geheimen uit!

Wilfred Genee hapt naar adem na onverwacht onderonsje achter de schermen met Olcay Gulsen (video)

Zo zie je Wilfred Genee nooit! De Vandaag Inside-presentator krijgt bijna geen lucht meer nadat Olcay Gulsen hem enorm verrast na de uitzending...

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...

Kijkcijfers Vandaag Inside blijven maar kelderen: zijn mensen uitgekeken op Wilfred, Johan en René?

De kijkcijfers van het programma Vandaag Inside zijn wederom veel lager dan gemiddeld. Zouden de kijkers klaar zijn met Wilfred, Johan en René? Of is er iets anders aan de hand?

Wilfred Genee in paniek: kijkcijfers Veronica Offside nóg dramatischer op later tijdstip

Het zal niet lang meer duren of het programma van Wilfred Genee zal van de buis moeten. De kijkcijfers zijn al weken enorm laag. We kunnen ons niet voorstellen dat de sponsor hier langer mee door wil!

Video: Andy van der Meijde heeft rust nodig na dramatisch nieuws Veronica Offside

Onlangs werd al duidelijk dat Veronica Offside in zwaar weer zit, de onrust die het met zich meebrengt heeft grote invloed in medialand...

Wilfred Genee in paniek; Veronica Offside verdwijnt van de buis

Veronica Offsite is diep in de gevarenzone beland... Gaat het programma er een einde aan maken?

Video: Kijkt Koning Willem-Alexander stiekem wel eens Vandaag Inside?

Vandaag Inside is één van de meest bekeken shows op de Nederlandse televisie. Maar zou zelfs onze koning, Willem-Alexander, kijken naar het programma?

Profiel

Geboortedatum: 27 juni 1967
Sterrenbeeld: Kreeft
Afkomst: Leeuwarden, Nederland
Relatie: Ja, met Lili Pirayesh
Beroep: Presentator
School: Rijksuniversiteit Groningen
Instagram: De Instagram van Wilfred is @wilfred.genee

Foto's