Jutta Leerdam, Fidan Ekiz en meer Hot Topics

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Thuiswerken is voor veel mensen niet mogelijk. Dat komt omdat zij bijvoorbeeld in een tv-studio zitten voor een opnamen. Dat laatste is maar goed ook: anders zouden onze Hot Topics nooit vol komen te staan met vers materiaal. Met vandaag: Jutta Leerdam, Fidan Ekiz, Lauren Verster en Olcay Gulsen.

Jutta Leerdam

Het schaatsseizoen mag dan over zijn, dat betekent niet dat Jutta Leerdam ook meteen uit beeld verdwijnt. Ook buiten het ijs-seizoen springt deze blonde Fries nog wel eens in beeld. Om bijvoorbeeld samen met liefje Koen Verweij te vertellen hoe romantisch hun relatie is en hoe chill het kan zijn om naast ijs ook enorm veel zon in je leven te hebben. Oordeel of je Jutta liever in schaatspak of bikini ziet.

Lees ook: Jutta Leerdan kan het ook solo

Fidan Ekiz

Door een extra uitzending van Op1 op zondagavond, krijgen we ineens een stukje meer Fidan Ekiz op tv. De presentatrice neemt plaats naast Jeroen Pauw om verschillende gasten te bevragen rondom de corona-crisis en laat, niet alleen qua interviewstijl, een mooi staaltje tv zien.

Lees ook: Fidan Ekiz is de ideale partner

aAfkjfp01fo1i-28648/loc183/556950063_NPO1HD2020_03_2922_57_07_122_183lo.jpg

Lauren Verser

Elke keer als Lauren Verser in beeld verschijnt, denk je: waarom zien we die zo weinig? Deze blonde presentatrice kan er namelijk een heleboel van. Voor AVRO-TROS maakt ze een programma waar ze als presentator de show steelt. En dat zegt veel over een programma waar veel rappers inzitten…

aAfkjfp01fo1i-17261/loc109/601286912_NPO3HD2020_03_3020_27_53_122_109lo.jpg

Olcay Gulsen

Olcay Gulsen kan natuurlijk ook niet ontbreken in deze Hot Topics. De partner van Ruud de Wild heeft genoeg om te delen met de wereld. Dat ze daarvoor af en toe achter een Shownieuws of RTL Boulevard-desk voor moet staan om in beeld te komen, is niet alleen voor Olcay een gemiste kans.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!