Jutta Leerdam, Fidan Ekiz en meer Hot Topics

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Thuiswerken is voor veel mensen niet mogelijk. Dat komt omdat zij bijvoorbeeld in een tv-studio zitten voor een opnamen. Dat laatste is maar goed ook: anders zouden onze Hot Topics nooit vol komen te staan met vers materiaal. Met vandaag: Jutta Leerdam, Fidan Ekiz, Lauren Verster en Olcay Gulsen.

Jutta Leerdam

Het schaatsseizoen mag dan over zijn, dat betekent niet dat Jutta Leerdam ook meteen uit beeld verdwijnt. Ook buiten het ijs-seizoen springt deze blonde Fries nog wel eens in beeld. Om bijvoorbeeld samen met liefje Koen Verweij te vertellen hoe romantisch hun relatie is en hoe chill het kan zijn om naast ijs ook enorm veel zon in je leven te hebben. Oordeel of je Jutta liever in schaatspak of bikini ziet.

Lees ook: Jutta Leerdan kan het ook solo

Fidan Ekiz

Door een extra uitzending van Op1 op zondagavond, krijgen we ineens een stukje meer Fidan Ekiz op tv. De presentatrice neemt plaats naast Jeroen Pauw om verschillende gasten te bevragen rondom de corona-crisis en laat, niet alleen qua interviewstijl, een mooi staaltje tv zien.

Lees ook: Fidan Ekiz is de ideale partner

aAfkjfp01fo1i-28648/loc183/556950063_NPO1HD2020_03_2922_57_07_122_183lo.jpg

Lauren Verser

Elke keer als Lauren Verser in beeld verschijnt, denk je: waarom zien we die zo weinig? Deze blonde presentatrice kan er namelijk een heleboel van. Voor AVRO-TROS maakt ze een programma waar ze als presentator de show steelt. En dat zegt veel over een programma waar veel rappers inzitten…

aAfkjfp01fo1i-17261/loc109/601286912_NPO3HD2020_03_3020_27_53_122_109lo.jpg

Olcay Gulsen

Olcay Gulsen kan natuurlijk ook niet ontbreken in deze Hot Topics. De partner van Ruud de Wild heeft genoeg om te delen met de wereld. Dat ze daarvoor af en toe achter een Shownieuws of RTL Boulevard-desk voor moet staan om in beeld te komen, is niet alleen voor Olcay een gemiste kans.

 

Laatste nieuws

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!

Foto: Marieke Elsinga ritst jurkje open voor de camera

Marieke Elsinga is weer aanwezig in de studio van Qmusic! Al is dit wel een hele rare plek om je jurkje open te ritsen..

Foto: Mikky Kiemeney treitert Frenkie de Jong met nietsverhullend topje

Mikky Kiemeney was lekker shoppen met vriend Frenkie de Jong! Ze liet een fonkelnieuw kledingstuk zien waar menig man het warm van zou krijgen. Frenkie had er opvallend weinig interesse in...

Gerelateerde berichten