Sophie Hilbrand

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Presentatrices > Sophie Hilbrand

Presentatrice Sophie Hilbrand

Sophie Hilbrand is een presentatrice op radio en televisie. Ze komt uit Alkmaar waar ze op 5 oktober 1975 geboren werd. Ze groeide op in Bergen in Noord-Holland voordat haar gezin op haar 8ste verhuisde naar Nuenen in Brabant. Haar vader was een zakenman en haar moeder secretaresse. Ze heeft ook nog een zus, Claire. Sophie volgde een havo-opleiding waarna ze een jaar de modeacademie deed. Dit bleek toch niet voor Sophie weggelegd en ze verhuisde naar Amsterdam, om Marketing & Communicatie te studeren. Via een deeltijd theateropleiding kwam ze in het SBS6 programma 6pack terecht. Dit was haar debuut op het grote scherm.

Sophie Hilbrand carrière

Na haar eerste verschijning op televisie bij SBS 6 stapte ze over naar BNN. Hier presenteerde ze verschillende programma’s waaronder Spuiten en Slikken en Mystery Party. Ze deed mee aan Ranking the Stars en was regelmatig te zien als tafelgast bij De Wereld Draait Door. In 2020 begon ze met het presenteren van de talkshow Op1, samen met Hugo Logtenberg. Dit heeft ze een jaar gedaan, alvorens ze stopte om een nieuw programma te presenteren met Khalid Kasem: Khalid en Sophie. Deze talkshow is elke werkdag te zien op NPO 1.

Sophie Hilbrand relatie, vriend en kinderen

Sinds 2006 heeft Sophie Hilbrand een relatie. Waldemar Torenstra is de gelukkige. Hij is acteur en is bekend van onder andere Baantjer. Sophie en Waldemar hebben samengewerkt op de sets van verschillende films en programma’s. Na elf jaar deed Waldemar Sophie een aanzoek, maar de twee zijn nog steeds niet getrouwd. Wel hebben ze al een zoon en dochter; Robin en Ravi.

Sophie Hilbrand Instagram

Sophie Hilbrand is zelf niet actief op Instagram. Ze heeft wel een account (@sophiehilbrand), maar geen berichten en niet eens een profielfoto. Wel heeft haar talkshow een profiel: @khalidensophie.

Nieuws

Tina Nijkamp: Sophie & Khalid met Jeroen Pauw als presentator valt enorm tegen

Tina Nijkamp geeft via haar Instagram aan dat de kijkcijferdebuut van Jeroen Pauw bij de talkshow Khalid & Sophie die is omgetoverd tot Sophie & Jeroen beduidend lager zijn dan verwacht.

‘Welmoed Sijtsma favoriete Op1-presentatrice’

Op1 kijkt terug op een bewogen eerste seizoen. Veel presentatoren passeerden de revue, maar wie was nou het allergrootste kijkcijferkanon?

YES: Op1-presentatrices werken een weekje langer door

Goed nieuws voor de liefhebbers van het programma Op1. Het populaire NPO-praatprogramma wordt met één week verlengd. Dat betekent dat we alle vijf de presentatrices van Op1 nog een extra keertje mogen bewonderen!

Nadia Moussaid en Margje Fikse nieuwe presentatoren Op1

Op1 blijft ook de komende maanden gewoon op de buis, alleen wordt het aantal uitzendingen teruggeschroefd naar vijf per week. Ook worden enkele vaste presentatoren op vakantie gestuurd. Hierdoor ontstaat er ruimte voor vers bloed: Nadia Moussaid en Margje Fikse!

Deze vrouwen maken namen populair

De lijst met meest populaire babynamen is gepubliceerd. Wij zochten uit waar ze op geïnspireerd zijn!

Gaat Pauw kiezen voor Welmoed Sijtsma?

Sijtsma heeft de naam en de looks. Wie wordt haar partner in crime?
Sophie Hilbrand

Profiel

Geboortedatum: 5 oktober 1975 Sterrenbeeld: Weegschaal
Geboorteplaats: Alkmaar
Woonplaats: Amsterdam
Lengte: 1,8 meter
Relatie: Ja, met Waldemar Torenstra
Familie: (vader) Pieter Hilbrand, (moeder) Madeleen Hilbrand-van Eck, (zus) Claire Hilbrand
Beroep: Presentatrice
Opleiding: Marketing & Communicatie
Instagram: De Instagram van Sophie is @sophiehilbrand

Foto's

Sophie Hilbrand