Fidan Ekiz in eerste aflevering De Vooravond

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Fidan Ekiz is eindelijk los! Na een kleine try out naast Jeroen Pauw bij Op1 mocht de 44-jarige presentatrice eindelijk aan haar ‘eigen’ talkshowavontuur De Vooravond beginnen. Zijn we De Wereld Draait Door al vergeten?

Weken – nee – máánden is er gespeculeerd over de mogelijke opvolger van De Wereld Draait Door. Matthijs van Nieuwkerk zou namelijk onmogelijk opgevolgd kunnen worden. Fidan Ekiz en Renze Klamer zullen de kijker dus moeten overtuigen met DWDD-vervanger De Vooravond. Deze week worden ze in het diepe gegooid. Vooralsnog gaat het best lekker! Vooral Fidan zat er meteen goed in!

Lees ook: Fidan Ekiz nieuwe presentator DWDD’

Fidan Ekiz en Renze Klamer zonder autocue!

Het programma lijkt qua opzet veel op voorganger DWDD. Toch is er één groot verschil tussen Fidan Ekiz en Matthijs van Nieuwkerk: Fidan doet het zónder autocue! Het geeft De Vooravond voelt hierdoor iets minder gemaakt en gehaast. Toch viel aan Fidan en vooral Renze te merken dat ze vol adrenaline zaten. Af en toe spraken ze hun zinnen zelfs sneller uit dan Matthijs dat ooit deed!

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Renze Klamer (@renzeklamer) op

Eerste aflevering De Vooravond positief ontvangen

Fidan Ekiz en haar jonge partner Renze verdienen natuurlijk een paar weekjes om te wennen. Toch waren de normaal zo negatieve Twitteraars en professionele tv-critici vrij positief over de eerste aflevering. Een mooi begin dus! Het is eigenlijk jammer dat ze over een paar maandjes alweer plaats moeten maken voor talkshow M…

Laatste nieuws

Video: Roxane Knetemann en Hélène Hendriks krijgen het warm van paaldans-act

Roxane Knetemann is erg dankbaar voor haar optredens bij VI, tenminste, behalve haar laatste optreden dan. Daar was ze flink van in de war.

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties.