Foto: Eva Jinek heeft ineens nieuwe man naast zich tijdens verkiezingen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Voorheen was Eva Jinek tijdens verkiezingen altijd op de tv te vinden samen met Jeroen Pauw bij de NPO. Maar nu ze bij RTL zit gaat ze ‘vreemd’ met andere mannen…

Eva Jinek heeft de zware taak om de verkiezingsavond van RTL in goed banen te leiden. Dat hoeft ze gelukkig niet helemaal alleen te doen. Jeroen Pauw is er helaas niet meer bij, maar Pepijn Crone van RTL Nieuws is een meer dan geschikte vervanger. Die heeft de blondine niet helemaal voor zichzelf, want ook RTL-nieuwslezer Antoin Peeters is van de partij.

Eva Jinek doet niet moeilijk over nieuwe mannen in haar leven

Voor wie alle updates en exitpolls wilt weten over de gemeenteraadsverkiezingen, zit vanavond dus goed met Eva bij RTL4. Als tegenhanger van de traditionele uitslagenavond bij de NOS zit de blondine met vooral mannelijke personen van RTL Nieuws samen. Eva is de voortdurende wisselingen tussen allerlei vreemde mannen natuurlijk wel gewend inmiddels. Voor haar eigen programma nodigt ze maar al te graag half Nederland uit om te komen praten. Als het maar relevant is natuurlijk en het praatgrage mannen zijn. Op zo’n avond als deze is de selectie wel wat moeilijker. Maar haar bazen en het team bij RTL hebben haar erbij goed geholpen door alvast wat uit te kiezen en bij Eva aan tafel te zetten op deze verkiezingsavond.

eva antoine2

Eva Jinek ruilt partner voor een nacht 

Eva Jinek en collega’s gaan vanavond de strijd aan met de NOS op NPO1. Op de publieke omroep is de ‘ouderwetse’ uitvoering van de uitslagenavond met de exitpolls nog altijd te vinden. Wie zal er qua kijkcijfers als winnaar uit de bus komen? Eva heeft er in ieder geval veel vertrouwen in. Het format van RTL met de talkshowhost is ook in een vertrouwd jasje te vinden. Eva zit nog steeds aan haar talkshowtafel. Dit keer dus samen met relevante en welbespraakte experts die de uitslagen bekend maken, zoals Antoin Peeters. Die stond vaker bij RTL Nieuws bij het scherm en is in Amerika ook wel eens te vinden wanneer er verkiezingen zijn. Verslaggever Fons Lambie trekt Eva en Antoin door de avond heen door vanuit een externe locatie updates door te geven. Zodat de twee daadwerkelijk iets hebben om over te praten. Maar Eva praat graag ook even met de achterban van verschillende lokale en landelijke partijen. Het wordt wederom een sociale en drukke bedoeling voor Eva, maar dat is ze wel gewend tijdens de verkiezingen.

Eva is dol op verkiezingen

Samen met mede-politiekverslaggever Philip Freriks deed Jinek in een ver verleden verslag van de Amerikaanse presidentsverkiezingen in 2008. Toen nog voor de publieke omroep. En dat helemaal vanuit Washington zelfs! En ook voor de inauguratie van Barack Obama hierna was ze wederom van de partij. Toen nog allemaal op Nederland 1. We zagen haar daarna nog veel vaker op verkiezingsavonden. Bijvoorbeeld in het programma Pauw & Jinek: De Verkiezingen. Een langer programma waarin de verslaggever ons allen op de hoogte hield van alles omtrent landelijke verkiezingsuitslagen. Haar aanwezigheid vanavond hoort dus zeker een beetje bij elke verkiezing inmiddels. Welke man er naast, of achter haar naast een scherm, te vinden is? Dat maakt weinig verschil op zo’n avond als deze. Zolang Eva er maar is voor de updates.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hoe is het nu met actrice Georgina Verbaan?

Iedereen was vroeger helemaal verliefd op Georgina Verbaan. De knappe brunette stal ieders hart. Maar wat doet Georgina nu allemaal?

Foto: Het rokje van Jada Borsato glijdt zo van haar heupen af

Jada Borsato heeft een prachtige nieuwe foto gedeeld met haar volgers en die smullen daar natuurlijk enorm van.

Foto: Oranjezomer-presentatrice Hélène Hendriks bedankt kijker met haar tong

De aantrekkelijke presentatrice Hélène Hendriks bedankt het publiek van Vandaag Inside met een heerlijke tong-foto.