Jinek

TV-programma Jinek

Eva Jinek stond al jaren bekend als een van de meest veelbelovende presentatrices van Nederland. In 2013 kreeg ze dan ook haar eerste eigen talkshow, en de jaren daarop gold ze als eerste vervanger van de gelauwerde Jeroen Pauw, die op dat moment al een beetje aan het afbouwen was. Vanaf 2017 kreeg ze een volwaardige talkshow genaamd Jinek, die afwisselend met Pauw elke dag in de avond op NPO 1 te zien was. Uiteindelijk werd Eva Jinek verleid tot een overstap naar RTL 4, waar ze in principe dezelfde show mocht gaan maken, maar dan op een commerciële zender.  

Gevecht met Op1 

Toen Eva Jinek overstapte naar RTL 4, begon publieke zender NPO 1 met de talkshow Op1, de vervanger van Jinek. Eva Jinek moest dus meteen met haar oude zender gaan concurreren voor de felbegeerde kijkcijfers. De eerste uitzending van Jinek was een succes, maar later bleven haar kijkcijfers achter in vergelijking met Op1. Vanaf haar tweede jaar bij RTL wist ze een kleine voorsprong vast te houden op de concurrenten. Omdat de talkshows in de avond vaak over dezelfde onderwerpen discussiëren, is het in de meeste gevallen een voorkeur voor zender of presentator die voor de kijker de doorslag geeft. Het mag als geen verrassing komen dat de kijker graag naar Eva Jinek kijkt! 

Gasten bij Jinek 

Hoewel het tv-programma Jinek een paar vaste onderdelen heeft, zoals de politieke reportage van Jaïr Ferwerda en het filmpje van LuckyTV, zijn er geen vaste gasten in de show. Toch nodigen de producenten van Jinek wél regelmatig dezelfde gasten uit om over bepaalde onderwerpen te praten. Zo komt het vaak voor dat politieke zaken besproken worden door Wouter de Winther en Floor Bremer. De gasten van Jinek worden verder meestal op de dag zelf bekendgemaakt, aangezien de onderwerpen die in de show besproken worden actueel zijn. 

Jinek locatie 

Net als Beau en Humberto, wordt ook Jinek uitgezonden vanuit Studio Artis in Dierentuin Artis. Deze studio staat in het centrum van Amsterdam. Voordat Jinek opgenomen werd in studio Artis, werd de Hotel Arena en de Westergasfabriek gebruikt voor de opnames van het programma. Geïnteresseerd publiek kan deze uitzending bijwonen. Ook is het mogelijk om op locatie een hapje te eten voor de uitzending begint.

Nieuws

Video: Eva Jinek duikt ineens onder bureau bij Mattie Valk tijdens radio-uitzending

Eva Jinek was onlangs te gast bij Q Music. Hier leek de blonde presentatrice zich al wel héél snel op d'r gemak te voelen. Misschien wel té snel...

Foto: Katja Schuurman boos op Beau na incident met vastgelijmde klimaatactivist

Iedereen heeft het over de klimaatactivist die zich bij talkshow Jinek aan de tafel vastlijmde. Katja kiest opvallend genoeg de kant van deze onruststoker, en heeft een rake opmerking klaarliggen voor Beau van Erven Dorens!

Wow: Eva Jinek toont haar ondeugende kant op zeldzame foto’s

Wie had dit verwacht van Eva Jinek! De presentatrice laat een hoop meer zien dan gewoonlijk...

Video: Keiharde Johan Derksen kleineert Eva Jinek tijdens Vandaag Inside

Het is algemeen bekend dat Johan Derksen geen groot fan is van Eva Jinek. Tijdens het programma Vandaag Inside doet Johan er een schepje bovenop en kleineert hij Eva Jinek.

Foto: Zwangere Marieke Elsinga opvallend met andere RTL-sterren

Nu Marieke Elsinga zwanger is zou je verwachten dat ze aan haar vriend en haar nog niet geboren baby genoeg heeft, toch is ze nu ineens opvallend intiem met andere RTL-sterren...

Foto: Eva Jinek verschijnt op televisie met gebit van Johan Derksen

Jinek is terug op de buis! Kijkers hebben het vooral over haar gezicht. Heeft ze er aan laten sleutelen tijdens de zomerstop?

Video: Eva Jinek wil alles weten over mancave Simon Keizer en breuk Nick & Simon

Simon Keizer heeft moeite zijn handjes thuis te houden de laatste tijd. Eva Jinek is wel erg geïnteresseerd in de 'mancave' van Simon...

Verleidelijke Eva Jinek maakt volgers gek met deze foto

Eva Jinek is voor veel vrouwen een boegbeeld. Ze is de absolute top van schoonheid. En dat bewijst ze tijdens deze fotoshoot. 
Jinek Logo

Profiel

Eerste uitzending: 2013 
Presentator: Eva Jinek 
Zender: RTL 4 

Foto's

Jinek
Jinek Logo
Jinek Logo