RENZE

TV-programma Renze

Een nieuwe talkshow, en dus ook een nieuw gezicht bij RTL 4. Met ‘RENZE’ heeft Renze Klamer zijn eigen late-night talkshow te pakken. In juli 2022 maakte Klamer zijn debuut voor het commerciële televisiekanaal. De talkshow was in het begin nog geen kijkcijferhit. Renze zou vooral oudere kijkers trekken, een doelgroep die veelal oninteressant is voor adverteerders. Kenners lijken het er echter over eens, Renze Klamer heeft een verfrissende show, waarin dingen net iets anders gaan. De show is luchtig en leuk. Een andere aanpak is ook zeker geen slecht idee, gezien de hoge mate van concurrentie op het gebied van talkshows. 

Eerdere ervaring Renze Klamer

Na een stage bij de EO in 2009 kon Renze Klamer bij de christelijke omroep blijven werken. In 2010 kon hij na een screening doorstromen naar de functie van presentator. Ook op de radio begon Renze Klamer in die tijd zijn carrière. Op Radio 1 verzorgde hij de show ‘Dit is de nacht’. De eerste grote tv-show waar Klamer bij betrokken was is Knevel & Van den Brink, waar hij zijn eigen kleine rubriek had. Nadat hij naar BNNVARA overstapte, kreeg Klamer zijn eerste eigen talkshow, Na het Nieuws. Op NPO 1 was hij dagelijks te zien na het acht-uurjournaal. 

Renze Klamer vriendin en geloof

Renze Klamer werd op 12 mei 1989 geboren in Rotterdam. Hij doorliep een economische studie en begon aanvankelijk in een functie in Marketing & Communicatie. Klamer is een gereformeerde protestant. In 2014 trouwde hij met zangeres Pearl Jozefzoon. Met haar kreeg hij een dochter en een zoon. Sinds 2019 zijn de twee uit elkaar. Na een korte relatie met Dhena Arendina Florence is hij inmiddels al een tijdje vrijgezel.

Nieuws

Video: Roxane Knetemann en Hélène Hendriks krijgen het warm van paaldans-act

Roxane Knetemann is erg dankbaar voor haar optredens bij VI, tenminste, behalve haar laatste optreden dan. Daar was ze flink van in de war.

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties. 

Foto: Nochtli Peralta Alvarez laat haar nieuwe lijf zien in flinterdun broekje

Nochtli Peralta Alvarez is hartstikke trots op haar harde werk van de afgelopen tijd. Daarom deelt de brunette met veel plezier foto’s van haar indrukwekkende rondingen!

Jade Anna draagt geen broek op spannende foto in badkamer

Jade Anna verwent haar volgers met een spannende foto zonder broek. De brunette poseert in de spiegel en is zomaar vergeten haar broek aan te trekken!

Foto: Heleen van Royen verwent haar volgers met vergeten foto in badkamer

Heleen van Royen weet haar volgers keer op keer te verrassen met een verleidelijke foto. De schrijfster weet haar social media wel spannend te houden!

Naomy van Beem laat met deze foto zien waarom Rico Verhoeven een mazzelaar is

Rico Verhoeven moet haast wel een gelukkig man zijn. Niet vanwege zijn nieuwe film die in première gaat, maar vanwege de knappe Naomy van Beem. 

Foto: Antoinette de Jong neemt enorm risico met kort rokje op winderige plek

Antoinette de Jong heeft een leuke nieuwe foto geplaatst. Ze staat daarvoor alleen wel op een gevaarlijke plek.
Renze

Profiel

Eerste uitzending: 2022 
Presentator: Renze Klamer 
Zender: RTL 4 

Foto's

Renze Klamer
Renze Klamer
Renze Klamer