RENZE

TV-programma Renze

Een nieuwe talkshow, en dus ook een nieuw gezicht bij RTL 4. Met ‘RENZE’ heeft Renze Klamer zijn eigen late-night talkshow te pakken. In juli 2022 maakte Klamer zijn debuut voor het commerciële televisiekanaal. De talkshow was in het begin nog geen kijkcijferhit. Renze zou vooral oudere kijkers trekken, een doelgroep die veelal oninteressant is voor adverteerders. Kenners lijken het er echter over eens, Renze Klamer heeft een verfrissende show, waarin dingen net iets anders gaan. De show is luchtig en leuk. Een andere aanpak is ook zeker geen slecht idee, gezien de hoge mate van concurrentie op het gebied van talkshows. 

Eerdere ervaring Renze Klamer

Na een stage bij de EO in 2009 kon Renze Klamer bij de christelijke omroep blijven werken. In 2010 kon hij na een screening doorstromen naar de functie van presentator. Ook op de radio begon Renze Klamer in die tijd zijn carrière. Op Radio 1 verzorgde hij de show ‘Dit is de nacht’. De eerste grote tv-show waar Klamer bij betrokken was is Knevel & Van den Brink, waar hij zijn eigen kleine rubriek had. Nadat hij naar BNNVARA overstapte, kreeg Klamer zijn eerste eigen talkshow, Na het Nieuws. Op NPO 1 was hij dagelijks te zien na het acht-uurjournaal. 

Renze Klamer vriendin en geloof

Renze Klamer werd op 12 mei 1989 geboren in Rotterdam. Hij doorliep een economische studie en begon aanvankelijk in een functie in Marketing & Communicatie. Klamer is een gereformeerde protestant. In 2014 trouwde hij met zangeres Pearl Jozefzoon. Met haar kreeg hij een dochter en een zoon. Sinds 2019 zijn de twee uit elkaar. Na een korte relatie met Dhena Arendina Florence is hij inmiddels al een tijdje vrijgezel.

Locatie talkshow Renze 

Renze wordt uitgezonden vanuit Studio Artis in Amsterdam, net als de praatprogramma’s Beau, Humberto en Jinek. Daarnaast heeft het programma tijdelijk ook in andere studio’s plaatsgevonden, zoals in Studio 33 in Kerkelanden en Studio 31 in Hilversum.

Nieuws

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?

Zo zag je Pien Hersman nog nooit; knappe schaatsster heeft nauwelijks nog kleding aan (foto’s!)

Pien Hersman heeft haar volgers volledig verbaasd met haar nieuwe post op Instagram. Haar volgers hebben haar nog nooit in zo weinig kleding gezien en genieten van prachtige Pien!

Lies Zhara laat haar enorme pyramides uit shirtje knallen (foto’s!)

Lies Zhara is in Egypte met Sean Demmers en samen schieten ze een hoop content. In de meeste foto's knallen haar twee enorme pyramides er flink uit...

Schaatssters Joy Beune en Robin Groot genieten van zon in strakke topjes (foto’s!)

Knappe teamgenotes Joy Beune en Robin Groot zijn erg aan het genieten van de zon en dragen dan ook flinterdunne shirtjes.

Foto: Wielrenster Puck Moonen spreidt benen om flinke bal pluis te aaien

Puck Moonen gooit zomaar de benen wijd. Je snapt dat haar volgers wild werden toen er op die plek een harige verrassing tevoorschijn kwam!

GTST-actrice Sophie Bouquet buigt over wastafel in superkort rokje (video’s!)

Sophie Bouquet laat iedereen goed naar binnen kijken in de badkamer!

Enzo Knol heeft nu al een peperdure auto gekocht voor zijn ongeboren baby (foto’s!)

Het zoontje van Enzo Knol is nog niet eens geboren, maar heeft het al goed voor elkaar. Hij is vóór zijn eerste levensjaar al in het bezit van een Lamborghini Urus...

Foto: Op deze manier lokt Chantal Janzen haar man het bed in

Als de man van Chantal Janzen meer interesse heeft in haar tv-programma dan in Chantal zelf, komt ze met een slimme manier om haar man toch naar bed te lokken.
Renze

Profiel

Eerste uitzending: 2022 
Presentator: Renze Klamer 
Zender: RTL 4 

Foto's

Renze Klamer
Renze Klamer
Renze Klamer