Tina Nijkamp: Sophie & Khalid met Jeroen Pauw als presentator valt enorm tegen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Tina Nijkamp geeft via haar Instagram aan dat het kijkcijferdebuut van Jeroen Pauw bij de talkshow Khalid & Sophie die is omgetoverd tot Sophie & Jeroen beduidend lager was dan verwacht.

Tegenvallende kijkcijfers Sophie & Jeroen

De welbekende talkshow Khalid & Sophie is sinds gister omgebouwd naar het nieuwe fenomeen Sophie & Jeroen. Met de komst van Jeroen, bekend van zijn eigen talkshow Pauw en de zondageditie van Op1, waren de verwachtingen rondom de kijkcijfers hoog. Maar niks bleek minder waar. De kijkcijfers bleken teleurstellend, of zoals Tina Nijkamp ze beschrijft “mwoah”.

Tina Nijkamp

Khalid Kasem op non-actief

Eerder deze maand werd in een artikel van het AD duidelijk dat Khalid beschuldigd word van het omkopen van een ambtenaar van de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI). Dit zou Khalid in 2019 hebben toegegeven aan zijn collega Peter R. de Vries. Hij was op dat moment directeur van hun gezamenlijk advocatenkantoor. Deze omkoping zou gedaan zijn om een cliënt eerder vrij te krijgen. Khalid zegt zelf niet betrokken te zijn geweest bij dit schandaal.

Sophie Hilbrand heeft verdriet van vertrek Khalid

Maandag 29 januari heeft Jeroen voor de eerste keer opgetreden als vervanger in de nieuwe talkshow. Sophie liet duidelijk merken haar oude collega Khalid te missen. Zo reageerde zij duidelijk geraakt op het moment dat een gast aangaf het pijnlijk te vinden. Sophie gaf aan te hopen dat Khalid snel weer aan haar zij staat. Zo vertelde ze over hoe hij een geweldige man en lieve collega is. Hierbij sprak ze ook uit te hopen op een goede afloop.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatster Gioya Lancee (25) presteert op Instagram nóg beter dan op schaatsbaan

Gioya Lancee heeft het lastig op de schaatsbaan... Maar op Instagram presteert ze in ieder geval wel goed!

Video: Rico Verhoeven toont trillende tepeltjes tijdens zieke zweetsessie

Rico Verhoeven deelt via zijn Instagram een nogal opvallende video. Naast dat de bekende kickbokser zonder shirt staat valt er nog iet opmerkelijks op.

Video: Lies Zhara probeert lastige standjes uit met Sean Demmers

Lies Zhara laat in een filmpje zien hoe ze verschillende verleidelijke standjes uitprobeert samen met YouTuber Sean Demmers.