WAT: Op deze app kom je Gaby Blaaser tegen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Mannen opgelet! Op deze app kan je zomaar eens Gaby Blaaser tegen het lijf lopen.

Dat Gaby Blaaser actief op zoek is naar nieuwe liefde is geen geheim. Zo deed de 34-jarige Gaby begin dit jaar ook al mee aan de eerste versie van de Nederlandse Bachelorette. Alhoewel de blondine hier het geluk in de liefde even gevonden leek te hebben, bleek toch al snel dat de romance tussen Gaby Blaaser en Joey van Herle maar van korte duur was.

Ook leuk: Gaby Blaaser viert samen met vriendin een feestje in de sportschool

Gaby Blaaser zit op de Fruits app

Gaby Blaaser besloot het daarom waarschijnlijk maar eens over een andere boeg te gooien. De blonde influencer kondigde namelijk zelf in haar Instagram stories aan dat ze te vinden is op de ‘vind je ware liefde’-app Fruits. In de onderstaande filmpjes legt Gaby Blaaser zelf uit wat Fruits zo bijzonder maakt en waarom ze er zelf op te vinden is!

Laatste nieuws

Rebelse Babette van Veen te braaf voor GTST geworden

Wie kent haar niet? Babette van Veen is een van de boegbeelden van Goede Tijden,  Slechte Tijden. Toch lijkt het soap-doek nu definitief te vallen voor Babette.

Hoe is het nu met Anna Nooshin?

Ze kwam jarenlang wekelijks op tv met Holland's Next Top Model. Hoe blijven we in de tussentijd op de hoogte van wat presentatrice Anna Nooshin allemaal uitspookt? Hoog tijd om even te kijken hoe het met haar is...

Mannen van Veronica Inside gaan stuk om onherkenbare topspits

"Die is dikker dan Jan Boskamp!" roept René van der Gijp. Maar over welke voormalig topspits hebben ze het hier eigenlijk?

Gerelateerde berichten