TikTok Tuesday: filmpjes van o.a. Romee Strijd & Emma Heesters

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

We kunnen er inmiddels niet meer omheen: het nieuwe social media fenomeen TikTok. Het platform kenmerkt zich door filmpjes die slechts een paar seconden duren. Ook het vrouwelijke deel van de wereldbevolking doet mee. En dat levert natuurlijk heerlijk kijkmateriaal op!

Romee Strijd (@romeestrijd)

Te beginnen bij TikTokker van het eerste uur: Victoria’s Secret Angel Romee Strijd. Dankzij de hele ‘quarantaine’-situatie heeft Romee zeeën van tijd om filmpjes te maken. En ja, dat biedt toch wat troost in deze tijden!

@romeestrijdCouldn’t resist myself to put this song 😂💖 ##foryou ##fyp ##foryoupage♬ I’m a Barbie Girl – Kiddy Joe

Negin Mirsalehi (@neginmirsalehi)

Van topmodel Romee Strijd, is het slechts een klein sprongetje naar de Nederlandse influencer Negin Mirsalehi. De twee zijn namelijk goed bevriend én delen blijkbaar de beste TikTokTips met elkaar. Aanschouwt u zelf:

@neginmirsalehiMexico memories♬ are you bored yet – vintagetune

Emma Heesters (@emmaheesters)

Dat deze dame een aardig potje kon zingen, wisten we inmiddels wel. Dat Emma Heesters ook nog eens lekker gaat met het vertolken van TikTok-dansjes, was echter wel weer een openbaring.

@emmaheestersWhat other dances should I do? ❤️ ##dance ##foryou ##fyp♬ Like That X Sunday Best – rapidsongs

Robert Lewandowski (@_rl9)

Oké, om de man-vrouw-verdeling toch nog enigszins recht te trekken, hebben we er even een voetballer tussen gegooid. En niet zomaar een. Robert Lewandowski is namelijk niet alleen op het voetbalveld een held. De beste man is ook een heus TikTok-icoon geworden.

@_rl9Dancing with the ball🕺⚽🏠 ##homefootballcup ##fyp ##foryou♬ Suit & Tie (feat. JAY Z) – [Radio Edit] – Justin Timberlake feat. JAY Z

Laatste nieuws

Hoe is het nu met Anna Nooshin?

Ze kwam jarenlang wekelijks op tv met Holland's Next Top Model. Hoe blijven we in de tussentijd op de hoogte van wat presentatrice Anna Nooshin allemaal uitspookt? Hoog tijd om even te kijken hoe het met haar is...

Mannen van Veronica Inside gaan stuk om onherkenbare topspits

"Die is dikker dan Jan Boskamp!" roept René van der Gijp. Maar over welke voormalig topspits hebben ze het hier eigenlijk?

Katja Schuurman plaatst uitdagende nieuwe foto

Katja Schuurman schaamt zich niet voor haar lichaam, sterker nog, ze is er trots op. En groot gelijk heeft ze. Daarom deelt ze ook trots deze nieuwe foto met de wereld.

Gerelateerde berichten