TikTok Tuesday: Filmpjes van Maxime Meiland, OnneDi en Roxeanne Hazes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Geen zin om het konijnenhol van TikTok in te duiken, maar wil je wel genieten van al het moois dat het populaire filmpjesplatform te bieden heeft? Hier moet je zijn! Zet je schrap voor de mooiste filmpjes van bekende vrouwen als Maxime Meiland, OnneDi en Roxeanne Hazes!

Maxime Meiland

Oké, Maxime Meiland mag dan een klein beetje via AliExpress gesjoemeld hebben met haar kledingmerk MONCIEL, maar de foto’s en filmpjes die we binnenkrijgen van deze realityster terwijl ze nieuwe jurkjes past zijn niet te versmaden!

@maximeemeilandOutfit For the day😁! Comment wat Leuke Reacties! ##foryou ##foryoupage♬ Say So – Doja Cat

OnneDi

Youtuber en Expeditie Robinson-deelneemster Dionne Slagter (alias OnneDi) heeft zichzelf een nieuwe haarkleur aan laten meten. Eerst hoogblond, daarna met een donker tintje erdoorheen. Wat vinden we ervan?

@onnediHappy new hair 💁🏼‍♀️##foryoupage♬ Solo – Clean Bandit,Demi Lovato

Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes geeft in haar badjas een 80’s-getint showtje weg op TikTok. Filtertje eroverheen en gaan. Dan zien (én horen) we toch iets liever de Roxeanne die we van het podium kennen!

@roxeannehazes80’s songs ##fyp♬ original sound – cerenstrand

Laatste nieuws

Nieuw op Netflix: De coole misdaadserie ‘The Serpent’ heeft Nederlandse trots

Voor fans van misdaadseries is Netflix de laatste tijd the place to be. misdadigers krijgen nogal wat aandacht. De Netflix serie The Serpent met een Nederlands tintje staat inmiddels online!

Pip Pellens trouwt stiekem met haar grote liefde

Dat Pip Pellens van romantiek hield was algemeen bekend, maar ze heeft romantiek naar een nieuw niveau getild. Pip is namelijk romantisch weg gelopen met haar geliefde om in het geheim te trouwen.

Marieke Elsinga vindt de bank prima liggen

Het is weer weekend! En dat betekent een beetje ontspanning. Radio host Marieke Elsinga ploft vrijdagavond na werk gelijk op de bank.

Gerelateerde berichten