TikTok Tuesday: Filmpjes van Maxime Meiland, OnneDi en Roxeanne Hazes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Geen zin om het konijnenhol van TikTok in te duiken, maar wil je wel genieten van al het moois dat het populaire filmpjesplatform te bieden heeft? Hier moet je zijn! Zet je schrap voor de mooiste filmpjes van bekende vrouwen als Maxime Meiland, OnneDi en Roxeanne Hazes!

Maxime Meiland

Oké, Maxime Meiland mag dan een klein beetje via AliExpress gesjoemeld hebben met haar kledingmerk MONCIEL, maar de foto’s en filmpjes die we binnenkrijgen van deze realityster terwijl ze nieuwe jurkjes past zijn niet te versmaden!

@maximeemeilandOutfit For the day😁! Comment wat Leuke Reacties! ##foryou ##foryoupage♬ Say So – Doja Cat

OnneDi

Youtuber en Expeditie Robinson-deelneemster Dionne Slagter (alias OnneDi) heeft zichzelf een nieuwe haarkleur aan laten meten. Eerst hoogblond, daarna met een donker tintje erdoorheen. Wat vinden we ervan?

@onnediHappy new hair 💁🏼‍♀️##foryoupage♬ Solo – Clean Bandit,Demi Lovato

Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes geeft in haar badjas een 80’s-getint showtje weg op TikTok. Filtertje eroverheen en gaan. Dan zien (én horen) we toch iets liever de Roxeanne die we van het podium kennen!

@roxeannehazes80’s songs ##fyp♬ original sound – cerenstrand

Artikel delen:

Foto updates

Monique Smit
Miljuschka Witzenhausen
Annemarie van Gaal
Vivienne van den Assem
Renée Fokker

Laatste nieuws

Nederlandse schaatssters gaan voor goud

Jutta Leerdam, Irene Schouten, Suzanne Schulting en Antoinette de jong deden dit weekend een gooi naar het goud. Maar wie was het beste?

ZIEN: Waarom Juultje Tieleman geen vriend nodig heeft

Als je een beetje bekend bent met de wereld van Nederlandse YouTubers, dan zal Juultje Tieleman geen onbekende voor je zijn. De beeldschone blondine is al even single en lijkt hartstikke happy zonder man aan haar arm. Op Instagram deelde ze waarom...

TIPS: Zo overwin je de avondklok

Nu de avondklok officieel is ingegeaan wordt het steeds lastiger om je 's avonds te vermaken. Maar met deze tip kom jij de lockdown door!

Geef je mening

Gerelateerde berichten