Actueel Gaat Maxime Meiland Nikkie Plessen achterna?

Gaat Maxime Meiland Nikkie Plessen achterna?

-

Gaat Maxime Meiland Nikkie Plessen achterna?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Van tv-sterretje naar modemagnaat? Nikkie Plessen heeft bewezen dat het kan. Maxime Meiland gaat het in ieder geval proberen! Nu het seizoen van Chateau Meiland afgelopen is kan Maxime, die vooral ervaring in de hotelbusiness heeft, zich vanaf nu volledig storten op haar eigen modemerk MONCIEL. Al maakte ze een paar weken geleden al een soort ‘valste start’…

MONCIEL, wat grof vertaald ‘mijn hemel’ betekent, is het eerste soloproject van Maxime Meiland. Onlangs werd bekend dat zij en haar familie terug naar Nederland zullen verhuizen omdat hun Chateau Meiland door het coronavirus niet meer rendabel was. In Nederland zullen Maxime Meiland en haar familie op een andere manier aan hun centen moeten komen. Gaan Maxime en haar ‘zelfontworpen’ jurkjes de financiële kar trekken?

Lees ook: Maxime Meiland in de laatste aflevering van Chateau Meiland

Maxime Meiland maakt valse start

Toen Maxime Meiland een paar weken geleden de eerste prototypes van haar toekomstige jurkjes aan haar volgers liet zien, viel het een aantal mensen op dat de jurkjes verdacht veel leken op goedkoop spul dat je voor een paar euro’s van AliExpress kan plukken. Maxime Meiland verklaarde dat ze sommige patronen zelf ontworpen heeft, maar dat er ook motiefjes zijn die uit de fabriek in China komen. Ondanks deze onhandige valse start, heeft Maxime haar modemerk nu dus alsnog kunnen lanceren.

Maxime Meiland is nu ook model

Omdat Maxime Meiland in deze lastige tijden geen extra kosten wil maken, staat ze zelf model voor haar kledingmerk MONCIEL. Dat doet ze helemaal niet verkeerd! We moesten op onderstaande foto’s echt twee keer kijken voor we doorhadden dat het Maxime was die zich in die vrolijke zomerjurkjes gehesen had.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Monciel (@monciel.nl) op

Volgende stap: Nikkie Plessen

Wie een eigen modelabel start, kijkt natuurlijk jaloers naar Nikkie Plessen. De voormalig actrice en presentatrice heeft een eigen mode-imperium opgebouwd, en is nu multimiljonair. Toch voelt ze zich niet te groot om regelmatig haar eigen kleding op Instagram aan te prijzen. Wat dat betreft lijkt Maxime Meiland dus al een beetje op Nikkie Plessen. Nu die miljoenen nog…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Monciel (@monciel.nl) op

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Anna Nooshin
Elize [Elise van der ...
Kajsa Ollongren
Cecilia de la Rie
Dee van der Zeeuw

Laatste nieuws

Dionne Slagter (Onnedi) in pikant verkleedpartijtje op TikTok

Dinsdag TikTok-dag! Youtuber Dionne Slagter (Onnedi) pakt flink uit op de spraakmakende filmpjessite. In een filmpje toont ze haar nieuwe garderobe. Chique, casual, een tikkeltje pikant: alles komt langs...

DIT is waarom Nikkie de Jager de Mol is

Terwijl de vrouwelijke kandidaten één voor één sneuvelen, begint het jubileumseizoen van Wie Is De Mol? wel steeds spannender te worden. Ook de geruchtenmolen loopt op volle toeren. Er dook deze week een nieuwe, zeer geloofwaardige theorie op: Nikkie de Jager is de Mol.

Tip: het meest krankzinnige gebakken eitje ooit

Gefeliciteerd: je date is blijven slapen. In de slaapkamer heb je haar al alle hoeken laten zien, maar wil je ook bewijzen dat je in de keuken nét zo innovatief bent? Maak dan 'the morning after' dit eitje voor haar!

Geef je mening