Actueel Rondje Forum 30-6: foto's van OG3NE, Miljuscha Witzenhausen en...

Rondje Forum 30-6: foto’s van OG3NE, Miljuscha Witzenhausen en meer

-

Rondje Forum 30-6: foto’s van OG3NE, Miljuscha Witzenhausen en meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Vandaag in Rondje Forum: Lisa van OG3NE deelt een zwembadkiekje, Robin Martens trekt iets leuks aan tijdens het picknicken, Miljuschka deelt een badpakselfie en Tess Wester laat zien dat ze in topvorm is.

Lisa van OG3NE

Net als haar andere twee zussen al eerder deden, deelt nu ook Lisa van OG3NE een leuk zwembadkiekje. Lisa dobbert lekker rond op een opblaasbedje. En het moge gezegd worden: dat badpak staat je goed Lisa!

Robin Martens

Robin Martens post de laatste tijd meer online dan ooit tevoren. En, daar hebben haar volgers zeker geen problemen mee! Neem bijvoorbeeld deze picknicksessie, die hadden we echt niet willen missen!

Miljuschka Witzenhausen

Miljuschka Witzenhausen is all about body positivity. En om dat nog eens even flink kracht bij te zetten, deelde de lievelingskokkin van Nederland een badpakselfie. Lekker bezig Millie!

Tess Wester

Tess Wester is één van de meest bekende dames uit het Nationale handbalteam. Logisch natuurlijk, aangezien er geen bal in het net van deze dame belandt. Daarnaast verblijdt deze handbalster ons niet alleen op het veld, maar ook daarbuiten. Neem bijvoorbeeld dit kiekje: daar wordt je toch vrolijk van?

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Cynthia Abma
Astrid Kersseboom
Romy Monteiro
Eva de Goede
Fatima Moreira de Melo

Laatste nieuws

Rondje Forum 3-8: Foto’s van Romy Monteiro, Miljuschka Witzenhausen & meer

Verse screencaps, de beste socialposts en exclusieve beelden van je favoriete vrouwelijke BN'ers: je vind het op het Mannenzakenforum! Vandaag voor jou in de aanbieding: Dee van der Zeeuw, Romy Monteiro, Miljuschka Witzenhausen en Sylvie Meis!

Arme Estavana Polman: enorme tegenvaller voor handbalster

Even leek het erop dat Estavana Polman álles kreeg wat haar hartje begeerde. Helaas lijkt er véél te vroeg een einde te komen aan haar droomjaar: ze kan komend seizoen vermoedelijk niet handballen...

Sociale Schoonheden met o.a. Monica Geuze, Yolanthe Cabau & Airen Mylene

Say cheese! Deze bekende Nederlandse vrouwen lieten zich het afgelopen etmaal zien op sociale media. Jackie Groenen en Yolanthe zijn om van te watertanden, en Airen Mylene en Monica Geuze zijn in goed gezelschap...

Geef je mening