Actueel Rondje Forum 30-6: foto's van OG3NE, Miljuscha Witzenhausen en...

Rondje Forum 30-6: foto’s van OG3NE, Miljuscha Witzenhausen en meer

-

Rondje Forum 30-6: foto’s van OG3NE, Miljuscha Witzenhausen en meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Vandaag in Rondje Forum: Lisa van OG3NE deelt een zwembadkiekje, Robin Martens trekt iets leuks aan tijdens het picknicken, Miljuschka deelt een badpakselfie en Tess Wester laat zien dat ze in topvorm is.

Lisa van OG3NE

Net als haar andere twee zussen al eerder deden, deelt nu ook Lisa van OG3NE een leuk zwembadkiekje. Lisa dobbert lekker rond op een opblaasbedje. En het moge gezegd worden: dat badpak staat je goed Lisa!

Robin Martens

Robin Martens post de laatste tijd meer online dan ooit tevoren. En, daar hebben haar volgers zeker geen problemen mee! Neem bijvoorbeeld deze picknicksessie, die hadden we echt niet willen missen!

Miljuschka Witzenhausen

Miljuschka Witzenhausen is all about body positivity. En om dat nog eens even flink kracht bij te zetten, deelde de lievelingskokkin van Nederland een badpakselfie. Lekker bezig Millie!

Tess Wester

Tess Wester is één van de meest bekende dames uit het Nationale handbalteam. Logisch natuurlijk, aangezien er geen bal in het net van deze dame belandt. Daarnaast verblijdt deze handbalster ons niet alleen op het veld, maar ook daarbuiten. Neem bijvoorbeeld dit kiekje: daar wordt je toch vrolijk van?

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Myron Koops
Dyantha Brooks
Anouk Hoogendijk
Pip Pellens

Laatste nieuws

Sociale Schoonheden met Marieke Elsinga, Birgit Schuurman en meer

Vandaag in Sociale Schoonheden: een jarige Marieke Elsinga, een bloedmooie Lisa van OG3NE, Sylvie Meis gaat helemaal los en Birgit Schuurman zit op een eenhoorn.

Rondje Forum 12-7: Foto’s van Sylvie Meis, Sensi Lowe en Hélène Hendriks

Zin in screencaps van Sensi Lowe en Hélène Hendriks? Heb je de laatste foto's van Beertje van Beers gemist? Of wil je graag uitgenodigd worden voor Sylvie Meis' pikante zwembadbruiloft? Tijdens ons Rondje Forum maak je het allemaal mee!

De Slimste Mens met Monica Geuze gaat beginnen

Het nieuwste seizoen van De Slimste Mens gaat beginnen! Een groot aantal BN'ers gaat het tegen elkaar opnemen in de meest prestigieuze kennisquiz van Nederland. Kanshebbers? Monica Geuze, Astrid Kersseboom, Markoesa Hamer en Ortál Vriend...

Geef je mening