Actueel Mondkapje nodig? Vraag het deze vrouwen

Mondkapje nodig? Vraag het deze vrouwen

-

Mondkapje nodig? Vraag het deze vrouwen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Sinds de laatste persconferentie weten we dat mondkapjes voor bepaalde activiteiten, zoals bijvoorbeeld het gebruik van het openbaar vervoer, nodig zullen zijn. Maar waar halen we nu in vredesnaam ineens die mondkapjes vandaan? Misschien weten deze bekende vrouwen hoe of waar we aan de broodnodige mondbescherming kunnen komen?

Beetje flauw. Al die tijd roepen dat mondkapjes niet nodig zijn, om vervolgens aan te kondigen dat we vanaf 1 juni verplicht zo’n ding moeten hebben om onder andere met het ov te kunnen reizen. Als er nog geen run op mondkapjes was, dan is die er bij dezen. Gelukkig zijn er ook manieren om zelf voor gezichtsbescherming te zorgen. Deze bekende vrouwen laten zien wat je kunt doen!

Carolina Dijkhuizen: handige vriendin inschakelen

Musicalactrice Carolina dijkhuizen heeft een creatieve vriendin met een webshop. Mag wat kosten, maar het oog wil ook wat.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door CarolinaDijkhuizen (@carodijkhuizen) op

Gebarentolk Irma Sluis: het mime-kapje

Geen geld, en geen oud shirt of paar sokken waar de schaar in kan? Gebruik dan het mime-mondkapje van gebarentolk Irma Sluis. Zorgt alleen voor een beschermd gevoel. Verder niks.

Irma Sluis mondkapje

Carly Wijs: uitgeknipt slipje?

Actrice Carly Wijs wil dolgraag weer naar de kapper. Dit bescheiden mondkapje zit daar niet in de weg. Heeft veel weg van een uitgeknipt slipje! Voor de man die het gewend is om z’n baard bij te laten knippen werkt dit niet natuurlijk.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Carly Wijs (@wijscarly) op

Jessie Jazz Vuijk: nee, niet zo’n gezichtsmasker…

Jessie Jazz Vuijk snapt er helemaal niks van. Jessie, we willen een fysiek masker voor ons gezicht. Geen cosmetisch gezichtsmaskertje!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jessie Jazz Vuijk (@jessiejazzvuijk) op

 

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Carrie ten Napel
Bridget Maasland
Justine Marcella
Marieke Elsinga
Victoria Koblenko

Laatste nieuws

Geen Boerin Annemiek, wel smullen: de Boerinnenkalender van 2021!

2021 kruipt dichterbij... tijd voor een nieuwe kalender aan de muur! En daarin is eigenlijk maar één goede keuze: de Boerinnenkalender! Check de boerinnen van dit jaar hier!

GENIETEN: Frenkie de Jong deelt uit bij Barcelona

We hebben naast Ajax nog een 'Nederlands' team in de Champions League: Barcelona! Met Ronald Koeman en natuurlijk Frenkie de Jong. Die laatste gaf hét balletje van de avond!

ZIEN: uitgeputte Yolanthe Cabau deelt een #eerlijkevideo

Ja, die moet je toch écht even gezien hebben!

Geef je mening