Met deze gouden regel vier je nóg veiliger carnaval dit jaar

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Carnaval ziet er dit jaar heel anders uit. Dat feestje in de kroeg moet dit jaar thuis met maximaal één extra partyganger. Lekker intiem, dat wel. Mocht puntje bij paaltje komen, heb je alsnog heel veel aan deze gouden regel…

Carnaval in coronatijd

Wilde plannen dit jaar met carnaval? Feestje thuis? Echt druk zal het niet worden. Zeker niet in de kroegen. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je thuis niet helemaal los mag gaan. Niemand die jou tegenhoudt als je een kratje pils weg wil tikken met de grootste hits van Snollebollekes op repeat.

Scoren tijdens carnaval, kan dat nog wel?

Hoe zit het eigenlijk met de vrouwkes? Voor veel mensen is carnaval namelijk een tijd van makkelijk ‘scoren.’ Zelfs dát kan binnen de regels nog gewoon. Nodig dan wel de juiste persoon uit. Ze moet het oké vinden om vóór de avondklok ingaat weer op straat gezet te worden, en bovendien een beetje bij je leeftijd passen. Want ook al gaat het bij carnaval om lekker los gaan, je wilt natuurlijk niet de viespeuk uithangen. Hoe je in dat opzicht binnen de perken blijft? Daar is een eeuwenoude gouden regel voor. Knoop hem goed in je oren: Je leeftijd gedeeld door 2, plus 7. Dit carnavalslied legt uit hoe het precies zit!

Gerelateerde berichten

Artikel delen:

Laatste nieuws

Waarom Charlotte Nijs de mol had moeten zijn

Het hoge woord is er uit. Renée onthulde zichzelf als de mol. Maar was Charlotte Nijs niet een veel betere keuze geweest?

Marieke Elsinga danst blij op tafel

Marieke Elsinga is officieel samen gaan wonen. Inmiddels zijn de laatste dozen uitgepakt en worden de laatste meubels gebracht.

Chatilla van Grinsven werpt hoge ogen in de Verraders

Basketbalster Chatilla is een van de deelnemers aan het spannende RTL 4 programma de Verraders. Het ‘Wie is de Mol’-achtige programma zet een groep van ruim 18 bekende Nederlanders voor de uitdagende taak de drie verraders onder hen te vinden. De verraders vermoorden ondertussen elke nacht een deelnemer.