Met deze gouden regel vier je nóg veiliger carnaval dit jaar

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Carnaval ziet er dit jaar heel anders uit. Dat feestje in de kroeg moet dit jaar thuis met maximaal één extra partyganger. Lekker intiem, dat wel. Mocht puntje bij paaltje komen, heb je alsnog heel veel aan deze gouden regel…

Carnaval in coronatijd

Wilde plannen dit jaar met carnaval? Feestje thuis? Echt druk zal het niet worden. Zeker niet in de kroegen. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je thuis niet helemaal los mag gaan. Niemand die jou tegenhoudt als je een kratje pils weg wil tikken met de grootste hits van Snollebollekes op repeat.

Scoren tijdens carnaval, kan dat nog wel?

Hoe zit het eigenlijk met de vrouwkes? Voor veel mensen is carnaval namelijk een tijd van makkelijk ‘scoren.’ Zelfs dát kan binnen de regels nog gewoon. Nodig dan wel de juiste persoon uit. Ze moet het oké vinden om vóór de avondklok ingaat weer op straat gezet te worden, en bovendien een beetje bij je leeftijd passen. Want ook al gaat het bij carnaval om lekker los gaan, je wilt natuurlijk niet de viespeuk uithangen. Hoe je in dat opzicht binnen de perken blijft? Daar is een eeuwenoude gouden regel voor. Knoop hem goed in je oren: Je leeftijd gedeeld door 2, plus 7. Dit carnavalslied legt uit hoe het precies zit!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

De leukste Instagram foto’s van mooiste sportvrouw Lieke Martens

Lieke Martens is inmiddels uitgeroepen tot de mooiste sportvrouw van Nederland en met goede reden. Kijk maar naar haar Instagram, daar staan een heleboel mooie foto's. 

Hoe is het nu met actrice Marlijn Weerdenburg?

Marlijn Weerdenburg is een prettige verschijning in het grillige medialandschap. Er is dan ook geen televisiewereld zonder haar voor te stellen. Toch was ze even verdwenen. Dus hoe gaat het nu met Marlijn?

Dit MOET je weten over Oranjezomer barvrouw Ashley Zaat

Ashley Zaat, bekend van onder andere haar werk als walk-on girl tijdens het darten en als barvrouw bij VI. Maar er is nog veel meer wat je nog niet weet van deze dame.