Actueel Hans Teeuwen speelt nu ook websites plat

Hans Teeuwen speelt nu ook websites plat

-

Hans Teeuwen speelt nu ook websites plat

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Hans Teeuwen, zelfbenoemd ‘koning van de lach’, is zich in de breedte aan het ontwikkelen. Waar hij eerst vooral de nadruk legde op het plat laten liggen van mensen, legt hij nu vooral websites plat.

hans teeuwen zwembad
© Instagram Hans Teeuwen

NOU LEKKER DAN!!!

27 januari liet Hans Teeuwen via zijn Instagram weten dat hij een nieuwe show uit zijn mouw heeft geschud: NOU LEKKER DAN!!!. Hij kondigde aan dat de kaartverkoop maandag 3 februari om 10:00 uur zou starten gaan. Het is inmiddels 4 jaar geleden sinds ‘Echte Rancune’, de laatste show van Hans. Het is daarom ook niet gek dat iedere fan als een bezetene afgelopen maandagochtend een kaartje probeerde te bemachtigen.

Door heel het land lagen meerdere sites van bekende theaters een flinke tijd plat. Of het nou in het Noorden of Zuiden van het land was, alles was uitverkocht. Wat op zich natuurlijk bijzonder is, want ga je naar een show van Hans Teeuwen, dan weet je natuurlijk dat er een kans is dat je even flink wordt aangepakt. Van een beetje interactieve komedie is Hansje niet vies. Denk maar eens aan zijn show ‘Hard en Zielig’, waar hij aan een dame uit het publiek vroeg – op een allerminst ongenuanceerde manier – hoe zij het liefste bemind wordt…

(Lees verder onder de video)

Lava lacht niet l*l

Ga je naar een show van Hans Teeuwen, dan loop je niet alleen het risico om onjuist bejegend te worden, maar ook om getrakteerd te worden op een portie rauwe – máár wel eerlijke – uitspraken van deze komedie grootmeester. Hans steekt het namelijk niet onder stoelen of banken dat hij predikant is van de vrije meningsuiting en eerlijkheid. Of het nou wel of niet uitkomt.

Zo predikte hij in 2001 tijdens een verhaal in zijn show ‘Dat dan weer wel’ over dat je altijd eerlijk moet zijn, maar dat het soms niet helemaal goed uitkomt. Als een kind van een van je vrienden je een tekening laat zien bijvoorbeeld. Dat is bij uitstek zo’n moment dat je beter niet tè eerlijk kan zijn, maar daar heeft Hans echter zijn eigen pedagogische theorieën voor. Een zon die lacht? Dat kan toch helemaal niet.

Inspiratie

Het is niet vreemd dat Hans Teeuwen met een nieuwe show komt. Er is de afgelopen vier jaar genoeg gebeurd om inspiratie uit te halen, zowel in het binnen- en buitenland. Maar toch boeit kritiek geven op de maatschappij of een politieke boodschap de wereld in slingeren de koning van de lach niet zoveel.

Liever dan dat, deelt hij zijn ervaringen over s**s met een waterbuffel, het ontstaan van f*****g, kiekerjan de geweldige vogelverschrikker en s******n in bad. Neen, voor een avondje onderwijs ga je niet naar Hans Teeuwen, maar wil je een keer flink je lachspieren trainen – en hou van ranzige en ongenuanceerde humor -, dan is de show van Hans wellicht een goede workout!

Kijk hieronder hoe Hans uit zijn dagelijkse leven zijn inspiratie haalt.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Hans Teeuwen (@therealhansteeuwen) op

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Eva Jinek
Caroline de Bruijn
Miljuschka Witzenhausen
Pip Pellens
Evelien de Bruijn

Laatste nieuws

Instagram ontploft: Miljuschka Witzenhausen deelt weer pikante ‘eerlijke foto’

De één kan geen genoeg krijgen van de #eerlijkefoto's van Miljuschka Witzenhausen. De ander begint er een beetje genoeg van te krijgen. De presentatrice is terug met wéér een weinig verhullende pic...

Horrorloting in Champions League voor Ajax?

De bekende balletjes zijn weer gevallen. Tegen wie neemt Ajax het op in de Champions League? Er werd vooraf gevreesd voor een horrorloting. Uiteindelijk heeft Ajax een mooie loting te pakken: ze treffen o.a. Liverpool...

Drankliefhebbers opgelet! Met deze lifehack gaat je voorraad langer mee!

Dankzij deze tip zullen je kostbare flessen véél langer meegaan...

Geef je mening