Actueel 300 Batsjassen op straat na lekkende swingerparty

300 Batsjassen op straat na lekkende swingerparty

-

300 Batsjassen op straat na lekkende swingerparty

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Badjassen op straat na swingerparty

Het zal je maar gebeuren. Je bent net lekker hitsig bezig met je buurvrouw. Je komt handen en ogen te kort voor al het moois waar je je aan mag vergrijpen. dan word je midden in de daad door de brandweer van het bed gelicht. Hierna word je gesommeerd om je buurvrouw te verlaten en buiten in de kou te gaan staan wachten.

En ja: dit is waargebeurd. In het Duitse Hattingen werden afgelopen zondag ruim 300 gasten van een ‘swingersparty’ uit hun deinende ritmes gehaald en in hun badjas op straat werden gezet. Niet omdat ze niet swingend genoeg waren, maar vanwege een koolmonoxide-alarm. Twee mensen werden onwel, maar hoeven niet voor hun leven te vrezen.

O***e gevolgd door anti-climax

Dus ja: ook uit o****s kan er een anti-climax s*****n. Wij zijn benieuwd of er meerdere scenario’s tot dergelijke anti-climaxen leiden. Natuurlijk is het ongebruikelijk om in je spermawitte batsjas naar de gleuf van de buurvrouw te gluren, maar in Hattingen swingt er wel meer door de gangen, en dit weekend dus ook over de straten.

Maar wat er ook gebeurde Hattingen, we zullen het nooit weten vanwege de privacybescherming die de feestgangers genieten. En juist dat maakt ons nieuwsgierig!

Anaalyse van de situatie

Want welke mensen gaan er eigenlijk naar swingersparty’s? Wat voor mensen sluiten zichzelf naakt en massaal op in een pand terwijl het boerenverstand je kan vertellen dat een bouwtechnische calamiteit nooit valt uit te sluiten, natuurlijk.

Nu denk je bij swingerparty’s eerder aan druipers dan aan lekkende koolstofbuizen. Maar goed, je moet je na afloop toch laten anaalyseren door de GGD, dus het is deze swingers vergeven dat zij dit doel voorbij zijn gezwaaid.

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Miljuschka Witzenhausen
Fidan Ekiz
Sandra Schuurhof
Sharon Pieksma
Maaike Timmerman

Laatste nieuws

FORUM: bekijk de spannende vakantiefoto’s van Sensi Lowe

BREEK: de forumpagina van Sensi Lowe staat nu vol met spannende vakantiekiekjes van de blondine!

Hoogtepunten: Trump en Biden schelden elkaar uit tijdens debat

Ooit twee bejaarden elkaar bijna een kopje kleiner zien maken op live-tv? Het eerste debat tussen Trump en Biden was een waar spektakel. Inhoudelijk? Zelden. Wat dan wel? Lekker schelden!

#Mondkappennou: Ga jij net als Celine Huijsmans een mondkapje dragen?

Geen mondkapjesverplichting, maar een landelijk dringend verzoek tot het dragen van een mondkapje. Dat is er na veel geruzie uitgerold na een overleg in de Tweede Kamer. Ben JIJ net als Celine Huijsmans van plan dit advies op te volgen?

Geef je mening