Video: DJ Tiƫsto leeft zich uit met spannend geklede dame (niet zijn vrouw!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

DJ TiĆ«sto is een van de meest bekende Nederlandse DJ’s en staat dus nog steeds op de grootste festivals te spelen, vaak met mooie vrouwen.Ā 

DJ TiĆ«sto stond op Lollapalooza Berlijn te spelen en dat deed hij een partij goed. De hele set lang liet hij mensen springen, dansen en bezorgde hij iedereen de tijd van hun leven. Maar TiĆ«sto zelf had het ook prima naar zijn zin, want hij had het hele optreden uitzicht op een erg knappe dame. En dat is natuurlijk niet zijn eigen vrouw, maar een artieste waar TiĆ«sto een nummer van heeft geremixt. De Duitse Domiziana zong zelf mee tijdens de set van TiĆ«sto met zijn versie van haar liedje ‘Ohne Berlin’. Het Duitse publiek vond dat natuurlijk helemaal geweldig en ging uit hun plaat. Zo te zien vermaakte TiĆ«sto zich ook prima, maar dat voel te voorspellen. De outfit van Domiziana was nogal uitdagend en verleidelijk. Het is nog een wonder dat TiĆ«sto niet te afgeleid was om zijn set te kunnen doen.

Vrouw van Tiƫsto mag flink jaloers zijn

Domiziana is misschien in Nederland niet zo bekend, maar as je haar in deze outfit hebt gezien, dan wil je haar misschien een beetje op de radar houden. Ze is namelijk een ongelooflijk verleidelijke vrouw die ook nog eens heel erg goed kan zingen. En daar mocht TiĆ«sto dus best wel even een tijdje ongegeneerd naar kijken. Hij zal die avond nog wel zijn vrouw boos aan de lijn hebben gekregen, want met zo’n samenwerking kan je alleen maar jaloers worden. Na zijn vrouw gerust gesteld te hebben kon TiĆ«sto weer verder met feestvieren in de Duitse hoofdstad.
DJ Tiƫsto wist het dak eraf te blazen

Samen met deze uitdagend geklede zangeres wist Tiƫsto het dak eraf te blazen. De Nederlandse DJ staat altijd garant voor een flink feestje en ook deze keer stelde hij zeker niet teleur. De mensen op Lollapalooza hadden de tijd van hun leven. Tiƫsto ook trouwens, want zijn uitzicht was nogal adembenemend met Domiziana vlak voor zijn neus. Al werkte het niet mee dat haar outfit zo hypnotiserend was. Gelukkig kwam Tiƫsto heelhuids zijn optreden door en wist hij alle mensen die waren gekomen een onvergetelijke avond te bezorgen. Deze zangeres mag hij zeker vaker meenemen.
Tiƫsto maakt remix van bekend Duits liedje

Bij de oosterburen is het nummer van Domiziana een stuk bekender dan hier over de grens. Maar ze is best een grote ster in Duitsland. DJ Tiƫsto moest dus simpelweg een bewerking van haar nummer maken. En natuurlijk werd dat op zichzelf ook weer een hit. Alles wat Tiƫsto aan lijkt te raken verandert in goud. Mocht je inmiddels benieuwd zijn geworden waar alle mensen tijdens Lollapalooza helemaal los op gingen, hieronder is de volledige remix van het nummer te horen. Dan kan je gelijk oordelen of het nummer iets voor je is.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!