Britney Spears verrast volgers met nóg schokkendere foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Na een reeks zéér spraakmakende strandfoto’s komt Britney Spears met een nóg schokkender vervolg…

Britney Spears, bekend van haar mega hits als ‘Oops I Did It Again’, Baby One More Time’, en ‘Toxic’, komt de laatste tijd vooral in het nieuws met haar weinig verhullende foto’s op Instagram. In het kader van deze week is de nieuwste foto van Britney misschien nóg vreemder dan haar vorige kiekjes!

Britney Spears shockeert met foto op Instagram

Britney Spears heeft haar veelbesproken strandfoto waarop ze slechts bedekt wordt door diamantjes, een zeer vreemd vervolg gegeven! Op haar nieuwste kiekje heeft de zangeres namelijk voor de verandering eens wél kleding aan! Dit is een hele opvallende switch voor Britney, want haar afgelopen maanden deelt de gevallen superster eigenlijk alleen maar foto’s zonder of met uitermate weinig kleding. Steeds als ze weer een nieuwe foto plaatst roept iedereen: ‘een wonder dat dit nog op Instagram staat!’, of ‘deze vrouw is moeder!’ Britney lijkt er echter totaal niet om te malen. Waar komt deze nieuwe obsessie met opvallende foto’s vandaan? Sowieso lijkt de zangeres na jaren emotionele ellende de weg een beetje kwijt te zijn. Ze schrijft veel tekst bij haar foto’s. Vaak zijn het hele verhalen en vaak ook in alleen maar hoofdletters. Is Britney gewoon blij, gelukkig en niet in de war, of is er iets aan de hand met de zangeres?

Lees ook: Britney Spears verbaast volgers met schokkende foto

Free Britney

Het kan je niet ontgaan zijn: de zaak tussen Britney Spears en haar vader. Haar persoonlijke leven en haar financiële situatie is jarenlang bestuurd door haar vader, die daar een zooitje van maakte. De afgelopen dertien jaar is dat zo geweest, en Britney leidde daar ontzettend onder. Daarom klaagde ze hem onlangs aan. Haar vader Jamie Spears zou Britney heel wreed hebben behandeld. Volgens de zangeres maakte haar vader misbruik van zijn rol als ‘bewindvoerder’, wat inhoudt dat je helpt met het maken van beslissingen voor een persoon van 18 jaar of ouder die niet goed voor zijn of haar geld kan zorgen. De rechtbank oordeelde jaren geleden dat Britney dit ook nodig had. Haar vader bleek echter misbruik van de situatie te maken. Veel mensen en fans van Britney Spears gingen de straat op om te protesteren tegen Jamie Spears. ”Free Britney” werd er geroepen. Sinds 30 september 2021 is Britney ‘bevrijd’ van haar vader.

Zo viert Britney Spears haar vrijheid

Zelf is Britney Spears na haar ‘bevrijding’ dolblij. En dat is terug te zien op onder andere haar Instagram account. Ze zegt dat ze in de ‘zevende hemel’ is; “On cloud 9 right now!!” Sindsdien is ze super gelukkig en dat is terug te zien aan de foto’s die ze plaatst op Instagram. Britney is dus eindelijk los, en dat is te merken. Ze kreeg veel steun van andere celebrities. Zo plaatste Mariah Carey: ”We love you Britney!! Stay strong”. Ook Khloé Kardashian reageerde; ‘Stay Strong Queen!! You deserve better. #Freebritney”. Nog veel andere bekendheden steunde Britney in de zaak tegen haar vader, die ze dus heeft gewonnen. Laten we dus vooral blij zijn dat ze nu zichzelf kan zijn. Blijkbaar is dit de ‘ware’ Britney die al die jaren onderdrukt was. Eén ding is zeker: deze Britney is absoluut een levensgenieter!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman gaat helemaal los op privé foto’s met Robin Groot en Michelle de Jong

Pien Hersman weet wel hoe ze een feestje moet bouwen en gaat dan ook helemaal los. Zie hier de privébeelden van de knappe schaatsster en haar vriendinnen!

Noa Vahle tijdens De Oranjezomer geconfronteerd met uitgelekte beelden van kletsnat momentje (video!)

Noa Vahle wilde niet dat deze video uitgelekt werd, maar tijdens De Oranjezomer is dit toch gebeurd!

Hélène Hendriks slaat haar been om Noa Vahle heen op méér dan vriendschappelijke foto

Hélène Hendriks en haar collega-vriendin Noa Vahle hebben het wel héél gezellig achter de schermen bij De Oranjezondag!