Het mysterie van RTL-verslaggeefster Robin van Hijfte

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Robin van Hijfte is een verslaggever bij RTL nieuws. Maar de knappe dame is ook een beetje mysterieus…

Robin van Hijfte en haar werk bij RTL

Robin van Hijfte werkt als verslaggeefster bij RTL. Vooral tijdens de verkiezingen was ze erg veel te zien op tv. Ze trok voor het programma Jinek het land door om de mening te vragen van de kiezers. Maar ook daarna bleef ze in beeld. Als je naar RTL Nieuws kijkt kan het zo maar zijn dat deze schoonheid voorbij komt!

Robin van Hijfte

Robin van Hijfte en haar Instagram

Robin deelt niet veel over haar privé leven. Op haar twitter account gaan vrijwel alle tweets over het nieuws. Er zijn daar vaak updates te lezen over rechtszaken waarbij ze aanwezig is. Ze is dan ook erg goed in haar werk, maar hierdoor weten we helaas niet veel over haar privé leven. Ook op Instagram is ze te vinden, maar helaas is haar account ook daar niet openbaar. Dat is erg jammer want naar foto’s van Robin kijken is zeker geen straf!

Robin van Hijfte heeft een vriend?

Robin is dus erg mysterieus over haar privéleven. Veel dingen zijn dan ook een groot raadsel. Er is niks bekend over een eventuele relatie van Robin van Hijfte. Zelfs haar leeftijd is een groot raadsel! Naar mate ze meer in beeld komt bij RTL nieuws en Jinek zullen we hoe dan ook meer over haar te weten gaan komen. Redenen genoeg om te blijven kijken dus!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

De mooiste Instagram foto’s van Olympisch hardloopster Femke Bol

Hardloopster Femke Bol is de favoriet voor het goud op de 400 meter horden. Maar ook op Instagram is ze een favoriet van velen. 

Dit is waarom Iris Enthoven haar eigen programma verdient

Je kent haar misschien al een beetje, maar Iris Enthoven is nog niet super bekend bij het grote publiek. Maar de opkomend presentatrice verdient absoluut haar eigen programma.

Eindelijk vervangt Hélène Hendriks Wilfred Genee als presentator van De Oranjezomer

Het wordt al een hele tijd geroepen, ook op de redactie van Mannenzaken, maar nu is het moment dan eindelijk hier: Hélène Hendriks neemt het stokje over als presentator van De Oranjezomer.